Labvakar!
Šī nu galīgi nebija mana diena, esmu tagad mājās zem segas un līdzīgi kā Queen mēģināšu aizmirsties un nedomāt par to, kas šodien notika...brr :%27-(
Secinājums viens, nekad ne par vienu nedrīkst teikt sliktu, nosodošu, izsmejošs,un pat aprunāt jo VISS nāk atpakaļ, pat dubultā. Tā tāda liela pārdoma šodien. Tikai manu negatīvo emociju miglā to nebiju sapratusi.
Un vēl pārliecinājos, cik ļoti labi strādā sieviešu intuīcija, man pašai no sevis bail sāk palikt :-( Bet nesaprotu, kāpēc tieši uz negatīvajām lietām...
Tagad skatos O-karti, īpaši līdz nesekoju, jo neinteresē, bet tā kā nav nekas cits, ko skatīties, tad skatos šo.
Rīt plānā beidzot aiziet uz baznīcu, varbūt tur sev mieru radīšu, kā arī pie tēti uz kapiņiem, neesmu ilgi bijusi, gribas aiziet un vienkārši pasēdēt, ceru, ka viņš mani gaidīs (t)
Es ceru, ka sāksies kaut kas jauns manā dzīvē, kaut kas daudz labāks, jo nu jau gana esmu saņēmusi atpakaļ. Un esmu gatava aprakt savu naidu, jo tas tāpat neko labu nedod. Tikai žēl, ka ir cilvēki, kas tā arī to nav sapratuši.