Nu tā domāju ka pienācis laiks pirmajai reizei bet pirms tam vēlējos jautāt kādas bij jūsu pirmās sajūtas sāpēja va nē?Vai tiešām tik traki asiņo ka mēdz teikt..he he man bail..
Kā kurai. Citām sāp un asins peļķe paliek, citas neūjūt neko. Man nesāpēja un asinis nebija, musulmaņu valstīs un tur, kur pēc pirmās nakts vīrietis izkarina to asiņao palagu, lai visi redz, ka sieviete bijusi nevainīga, mani laikam apvainotu "vainībā" un nomētātu ar akmeņiem :-D
Man nebija asiņu un arī nesapēja, tik bija sākumā nepatīkami mazliet, nu gluži kā pie ginekologa, kad viņš tur urķējas, bet viss atkarīgs arī no puiša, manējais bija saudzīgs un maigs un ļoti visu lēni darīja un tāpēc arī viss bija laikam tik labi :)
abalone
zinot kāda attieksme vīriešiem tur ir pret sievietēm, tad nešaubos, ka viņi tās nevainīgās paņem kā zvēri :-D un tāpēc arī ir asinspeļķes :-D
bet pa tēmu - man, protams, arī sāpēja, bet asiņu nebija :-)
Bija atslābinājusies un viss bija labi, nebija perfekti, jo tik ļoti domāju par sāpēm, asinīm, kā biju iepriekš salasījusies, bet man nekas no tā nebija. Sāpes un viss pārējais ir kā kurai, es, protams, priecājos, ka man nekas tāds nebija. (l)
Man pirmo reizi lloti saapeeja,taadeel es ar draugu meegginaaju vairaakas dienas liidz man nesaapeeja un tad bija mazliet asinnosana, bet galvenais, Tev ir atslaapt un izjust:)
Nekas nesāpēja, nekas neasiņoja. Un diezgan patīkami bija. Man arī bija bail, jo biju saklausījusies stāstus par sāpēm un par asinīm.. pēc tam domāju "no kā es tā baidījos?"