Varu padalīties ar savu pieredzi.
Man bij puisis, bijām kopā vairāk kā gadu. Mēs mīlējamies bez aizsargāšanās, jo viņš zināja ka ir neauglīgs (to viņš izsprieda pēc savām iepriekšējam attiecībām, kad mēģināja ar savu bijušo uztaisīt bērniņu). Tā nu mēs brīvi mīlējamies (tad mēs dzīvojmām Holandē). Līdz vienu dienu man nācās braukt atpakaļ uz LV pavisam un viņam bij jāpaliek turpat. Pirms manas izbraukšanas, pēdējās divas dienas kārtīgi mīlejāmies. Pāgāja 2 nedēļas tobrīd jau biju LV un pamaniju, ka manas MR vēl nav sākušās. Nogaidiju vēl nedēļu un sajutu nelielas sāpes kā arī nelielu asoņošanu. Steidzīgi devos pie ārsta un man paziņoja ka man ir spontānais aborts, bet vēl ar zāļu palīdzību visu varot glābt. Protams es šadu sazāļošanu neatbalstu, un man bij spontānais aborts. Puisis bij izbrīnīts, jo lai cik ilgi bijām kopā nekas tāds nebij gadijies, un kad aizbraucu uz LV tā pēkšņi stāvoklī, kaut arī spontānais..
Bet es biju uzticīga un nenoviena cita tas nebij.
Ar to visu gribēju teikt, ka pat tad kad tu domā ka tavs vīrietis ir neauglīgs, var gadīties tā liktenīgā diena, kad būs visparīgākais spermatozoīdiņš un tu paliksi stāvoklī. Galvenais neatmet cerības, jo vienmeer ir 1 : 100000000 iespēja.. un tā var notikt jebkurā brīdī.
Nepadodaties! Lai veicās! :)