Sveikas meitenes. gatavojos rit vakaram, bet nenāk nekas prātā. gribu puisim kaut ko labu pagatavot, bet jābūt gaļai. un saldajam ēdienam. lūdzu meitenes palīdziet. varbūt kāda zin kādu forshu recepti.
Vistas filejas izklapē,apviļā miltos un olā, apcep, pēc tam virsū rīvētu sieru un tomāta šķēlīti un pasautē pannā vai cepeškrāsnī.
Saldajā cepti banāni ar saldējumu un kanēli.
Vēlāk minets protams :D
Ātri un vienkārši - kartupeļus sagriez kā vārīšanai, cauraugušu cūciņu sagriez šķēlēs kā karbonādei, mazliet izklapē, apber ar garšvielām, lai drusku pastāv. Sagriez vienu nelielu sīpolu. Cep krāsnī - saliec vispirms kartupeļus uz cepešpannas, uzber sāli, saliec virsū sīpolus un tad gaļiņu. Cepu 200grādos apmēram 30minūtes.
Par saldo - tas jau ir vairāk atkarīgs, kas tieši tavam draugam garšo. Ļoti garšīga ir Hercoga Mandeļu kūka. Tad jau kūkai pa virsu var improvizēt - šokolāde, putukrējums utt. :)
Ņam ņam, klau, es zinu, ka esi super garšīgu ēdienu gatavotāja, tāpēc, lūdzu, vai nevarētu man ieteikt gardu siera kūkas recepti? Skatījos, ka Tavā blogā siera kūkas nav. :-/ Un nets ir pilns ar visādām receptēm, bet es gribu kko pārbaudītu un ne īpaši sarežģītu, jo taisīšu 1x šāda veida kūku. ;)