Bailes.

Reitings 12
Reģ: 03.11.2011

Sveikas atkal. Vispar palasot savas 2 diskusijas, jutos pati ka tads cikstulis pedejais, bet nu..

Mana sodienas problema - man vienmer ir bijis bail no arstiem, nu ne ta,ka paniskas bailes un asaras, bet man sak dauzities sirds,ka piemin frazi - aizejam pie arsta.

Sodien jaiet + janodod urina analizes un man ir nenormalas bailes,ka man kaut ko atradis, kadu slimibu. Sorit jau no pasa rita esmu stresa, esmu izdomajusi jau visadus kaisu un slimibu variantus. Saprotu,ka mulkigi, bet nevaru tikt tam pari. Jutos labi, par veselibu sudzibu nav, slimoju loti reti, zales nedzeru. It ka viss sakrit, bet ir bailes,ka cukurs bus par daudz, vai kaut kadas slimibas perekli utt. Nu jebkas.

Ka lai tiek tam pari,jo liekas lidz pecpusdienai nomirsu no stresa un pec tam gaidisu telefonu zvanu no arsta ar teikumu - mes kaut kaut ko atklajam tavas analizes! :'-( Pati sevi mocu un visu laiku par to domaju...

09.11.2011 14:28 |

Reitings 12
Nu ta. Mans gajiens beidzsd relativi,priks mani,neveiksmigi.
Man esot parauk augsts asinsspiediens un parak atra sirdsdarbiba. Sasledza mani vados visados. Noprasija vai man ta visu laiku ir, vai nav sapes krutis - nu nav! Tas viss man no ta stresa. :'-( Man jau tuvojoties saka dauzities sirds,pat nerunajot par visu parejo. Logiski, ka tur radas tas atrais pulss!
Rit jaiet uz asinsanalizem,lai noskaidrotu,kas to izraisa, jo man nekas nekaisot it ka.
Un tagad man ir vel lielakas bailes,ka man atklas kaut ko nelabutajas asinis... :'-( :'-(
Ai, nu ko lai dara?
10.11.2011 03:20 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Es rīt eju nodot analīzes, bailes it kā nav, bet kaut kāds iekšējs nemiers ( kā vienmēr). Es tomēr gribu būt droša, ka ar mani viss ok. Pat ja nav, tad labāk agrāk to atklāt nevis tad, kad jau pavisam ir vēlu un neko vairs nevar izdarīt. ;-)

10.11.2011 03:23 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
small small kitten - Tu, esot pie ārsta arī runā vai tikai kā bailīgs trusīts akli izpildi prasīto? Vai paskaidroji viņiem, ka Tev ir lielas bailes no visa procesa, ka esi tagad sadomājusies un sastresojusies?!
Ārsti nevar zināt, kas Tev ir galvā, ja nepasaki. Viņi secinājumus izdara tikai no konstatētā.
10.11.2011 12:11 |

Reitings 506
Reģ: 03.02.2010
es taču vakar tev jau teicu, ka ja tā baidīsies būs gan augsts asinspiediens, gan paatrināta sirdsdarbība. nu re.. (t) no stresa tev tas. visss.
10.11.2011 12:21 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Bet nu loģiski, ja baidās, tad sirdsdarbība pāatrinās, arī ezim tas ir skaidrs, bet kā ārsts var zināt, ka tev ir tik paniskas bailes iečurāt pudelītē vai iziet kardiogrammu, tas ir jāsaka!
10.11.2011 12:24 |

Reitings 12
Es jau teicu - tas tapec,ka esmu sanervozejusies, un vinu teiciens,nomieriniez neko nedod. Ka man teica - varot tas butu no ta,kas ir sikums, varot but ari kas cits, vini tikai gribot but drosi. Un ja, asinssliediens nekad man nav bijis labs, cok majas apstaklos ir darits, un majas ar mammu es nenervozeju, tas vienmer ir bijis par augstu, lai gan visu laiku jutos lieliski.
10.11.2011 12:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits