Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ojojoj..

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010

dāmas aplīdziet ...es esmu izšķiirusies jau kādu vairāk kā mēnesi no 5 gadu nespīdošām attiecībām...pēdējais gads bija vienas vienīgas mokas un nepatīkami pārsteigumi no otras puses...tagad es esmu pilnīgi brīva un īstenībā gatava jaunām attiecībām jo tajās bija tāds pieradums utt bet tagad ir problēma..man ir jauns draugs ..viņš dosies uz manu pilsētu kur var būt var parādīties tas bijušais..viņš mani neinteresē un es esmu kategoriski pret kaut kādām attiecības utt ar viņu..es vienkārši tiešām negribu ar viņu neko ne redzēt ne dzirdēt neko..bet man ir problēma, tāda, ka man iekšā ir tāda kā sirdsapziņa ka es itkā krāpju to iepriekšējo..un es ļoti gribu tikt no viņas vaļā..bet kā un ko iesākt nezinu ...varat kko ieteikt, ko darīt vai vnk nomierināt, lai varu mierīgi nodoties jaunajai dzīvei ? :-D

09.11.2011 01:10 |

10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
kas tur ko krāpt? jūs esat izšķīrušies, katrs esat sākuši jaunu dzīvi.
neķer kreņķi un baudi dzīvi ar jauno puisi! ;-)
09.11.2011 01:56 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Tikai mēnesis kā brīva meitene? Nu jaa, tad saprotams, ka tev tādas izjūtas... lai visu tiešām varētu aizmirst un varētu ar jaunu dvesmu mesties jaunās attiecības, manuprāt jebkurai dvēselei ir vajadzīgs laiks, lai apdomātu savu dzīvi, ko vēlas tieši no turpmākajām attiecībām un kas bija nepareizs un slikts tieši iepriekšējās, ka tā viss izjuka, nu respektīvi vajag nedaudz vairāk laika Tev. Nesteidzies ar visu, varbut iesākumā vnk būvē ar jauno puisi tadas draudzīgas attiecības, iemācieties uzticēties viens otram utt, baudiet laiku un viena otra klatbutni un gan jau sirds nomierinasies. (l)

09.11.2011 02:57 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
šis jaunais jau ienāca manā dzīvē iepriekšējo attiecību laikā, tādēļ jau diezgan labi viņu pazīstu :D
09.11.2011 02:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits