friends with benefits

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009

Friends with benefits attiecību modelis manā izpratnē nozīmē - 2 cilvēki, kas ir bez attiecībām satiekas, ir emocionāli tuvi un ir arī fizisks kontakts (domāts skūpsti, apskāvieni, glāsti vai sekss, vai viss apvienojumā :D ). Tas ir tikai manā izpratnē un katram domas var būt dažādas.

Šoreiz tēma nebūs par to, vai man iesaistīties tādās attiecībās vai nē, drīzāk tēma par Jūsu pieredzi. Šobrīd pati esmu tādās attiecībās un līdz šim viss mani ļoti apmierina - kad gribas vīrieti blakus, vienkārši sazvanāmies un satiekamies :) Tātad jautājums Jums - vai esiet kādreiz iesaistījušās šādās attiecībās? Kā patika un kā tās beidzās? Kā Jums izpaudās "friends with benefits" modelis? Ko ieguvi tu un ko ieguva otrs no šādām attiecībām? ja nav bijušas tādas, vai gribētu kādreiz pamēģināt? Īsāk sakot gribas dzirdēt Jūsu stāstus (l)

P.S. nespēju izdomāt normālu tulkojumu "friends with benefits" latviešu valodā - varbūt kādai ir kādas idejas? :-)

09.11.2011 01:03 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Kāpēc dzīvot godīgi ja var padzīvot arī mazliet grēcīgi?Ir taču tik daudz pienākumu un stresa.Es labāk gribu,lai mani aizrauj - gan sarunas,gan sekss.Un lai nebāž batonus ausīs. A ja tāda īstā un vienīgā nemaz nav?Kāpēc sev būtu kas jāliedz?
15.04.2014 11:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits