friends with benefits

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009

Friends with benefits attiecību modelis manā izpratnē nozīmē - 2 cilvēki, kas ir bez attiecībām satiekas, ir emocionāli tuvi un ir arī fizisks kontakts (domāts skūpsti, apskāvieni, glāsti vai sekss, vai viss apvienojumā :D ). Tas ir tikai manā izpratnē un katram domas var būt dažādas.

Šoreiz tēma nebūs par to, vai man iesaistīties tādās attiecībās vai nē, drīzāk tēma par Jūsu pieredzi. Šobrīd pati esmu tādās attiecībās un līdz šim viss mani ļoti apmierina - kad gribas vīrieti blakus, vienkārši sazvanāmies un satiekamies :) Tātad jautājums Jums - vai esiet kādreiz iesaistījušās šādās attiecībās? Kā patika un kā tās beidzās? Kā Jums izpaudās "friends with benefits" modelis? Ko ieguvi tu un ko ieguva otrs no šādām attiecībām? ja nav bijušas tādas, vai gribētu kādreiz pamēģināt? Īsāk sakot gribas dzirdēt Jūsu stāstus (l)

P.S. nespēju izdomāt normālu tulkojumu "friends with benefits" latviešu valodā - varbūt kādai ir kādas idejas? :-)

09.11.2011 01:03 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Laikam man tāds bija!Ok, neesmu 100% pārliecināta,jo bija arī visādas romanķikas un šķiršanās emocijas arī no viņa puses, bet tāpat man liekas, ka viņš mani tā uztvēra!es gan, stulbene būdama, iemīlējos līdz nemaņai!bet man atliek tikai galvu lazuīt, jo nekas netika izrunāts!Bet man ir vieglāk tā domāt, ka mums bija tādas attiecības :-/
10.11.2011 15:23 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Nav bijušas tāda veida attiecības, jo nevienās no attiecībām tas nebija atrunāts. No kā secinu, ka tādas attiecības, iespējams, bija "pa kluso". Kāds no pāra domāja, ka attiecības ir tieši tādas (tikai drāžamdarudziņu stilā), kāds domāja, ka attiecības ir nozīmīgākas. :)
10.11.2011 15:32 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
man sirds sažņaudzas jau tad, kad ieraugu to nosaukumu "friends with benefits" :D filmu skatīties arī bija grūti, bet tur vismaz bija laimīgas beigas!
mana pieredze - kā jau vairumam. Samīlējos un aplauzos! gaidu, kad pāries jūtas... (e)
10.11.2011 16:01 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Ir labi,esmu apmierināta.Mums gan sanāca,ka pati ieminējos un viņš tam piekrita.Pats labākais ir tieši tas,ka viņš man ir gan labs drugs,gan labs mīļākais.Un pilnīgi pietiek.Attieksme pilna cieņas,sapratnes un kaisles.
Tikai jautājums - Cik bieži?Vai katru nedēļu nebūs pa biežu?It kā vajadzētu savas leitas padarīt,bet gribās... :D Kurš piedāvā?Kurš atbild? :D
09.04.2014 13:12 |

Reitings 122
Reģ: 08.04.2014
Esmu piekopis. Viss bija superīgi līdz brīdim, kad meitene iemīlējās citā un kontakts, protams, pārtrūka. Vairs nespētu, jo mocības pēc tam bija pārāk lielas. Konkrētā meitene man bija arī ļoti labs draugs un sarunu biedrs, kopā arī gājām uz treniņiem, tāpēc bija sāpīgi visu sagremot. Tā gan ir manis paša problēma, nevajadzēja tā pieķerties. :)
09.04.2014 13:23 |

Reitings 340
Reģ: 19.01.2013
Ir bijušas, ar diviem dažādiem. Vienā ieķēros, tāpēc izbeidzu visu, ar otru abi vienkārši atradām otrās puses.
09.04.2014 13:23 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Bija tādas attiecības. Satiku savu friends with benefits, kad šķīros ar savu tā brīža pusi, šķiršanās gāja kā pa celmiem un ilgi, jo bijušais negribēja padoties, bija dusmošanās, asaras. Ar to otro satikos festivālā, viņš bija draudzenes radinieks, tā kā bija vasara, tad arī turpinājām kopā doties uz visādiem koncertiem un festivāliem, kad dusmojos uz savu tā laika draugu, tikāmies bāros, viņš vienmēr bija blakus, varējām parunāties, viņš prata novirzīt manas domas un tā nu vienā brīdī draudzība pārvērtās friends with benefits statusā. Pēc aptuveni pus gada jau bijām kopā, kaut gan tas viss sākās casual un biju viņu informējusi, ka jaunas attiecības nevēlos. Skaistākais laiks manā dzīvē! :D

Un tad bija/ir vēlviens tāds tagad. Iepazināmies, kad man bija draugs, vnk bijām divi latvieši svešā zemē, tā nu sākām čatot un tikāmies, gājām ballēties, bet nekas nenotika. Tagad abi esam Latvijā, ar savu draugu vairs neesmu kopā. Puisis ir kolosāls, bet šķiet, ka viņam ir pārāk spēcīga tā pieķeršanās, tāpēc tikšanās ir ļooooti retas, jo man tiešām jaunas attiecības galīgi nav vajadzīgas, bet patīkami pavadīt laiku ar viņu man tomēr reizēm gribās.
09.04.2014 15:38 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Un funny story par šo tēmu - man vidusskolas laikos bija draugs ar kuru nodraudzējos visus 3 vidusskolas gadus. Es pārvācos dzīvot uz citu valsti, mūsu attiecības pajuka. Ir pagājuši vairāki gadi, kopš bijām kopā. Pirms pāris dienām saņēmu sms no viņa ar tekstu, vai negribu ieviest friends with benefits attiecības ar viņu. Un apvainojās, kas pateicu, ka viņš sen vairs nav manā gaumē un, ka man viens tāds jau ir. :D
09.04.2014 15:48 |

Reitings 3
Reģ: 13.04.2014
Pašam vienreiz gadijās tāda veida attiecībās iesaistīties. Jau sākumā pateicu meitenei, ka nekas nopietnāks nebūs. Domas bija abpusējas. Bet tā nu pēc mēneša sanāca, ka tomēr vēlējās ko vairāk kā tikai būt "friends with benefits". Tā kā man tobrīd dzīvē nebija īstais brīdis priekš attiecībām, visu izbeidzu un nu jau tas viss ir pagātnē.
Nedomāju, ka vēl kādreiz šāda veida attiecības mēģināšu. Izmēģināju un sapratu, ka nav priekš manis.
13.04.2014 18:43 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
es nekad nevaru teikt, ka man nebūtu tādu attiecību, taču es sevi neredzu tādās attiecībās. nu vismaz pagaidām. man ir vajadzīgs vīrietis, kas ir man blakus, kas ir mans, nevis tikai uz kādu noteiktu laiku. man ir vajadzīgs ar viņu runāt, pļāpāt un visu pārējo ne tikai seksu.
13.04.2014 18:47 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Gāja uz to. :D Esam draugi jau apmēram 4 gadus, kā brālis un māsa praktiski. Sanāca vairāk iedzert, un attapties viens otra apskāvienos un skūpstos, bet ... abi nonācām pie slēdziena, ka tas ir tas pats,kas bučot māsu/brāli. :D Tā arī vēl tagad esam vnk labi draugi, un seksuālās fantāzijas tīri ziņkārības pēc - kā būtu,ja?!, kopš tā laika vairs nenāk galvā. :D
13.04.2014 18:53 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nav bijušas, noteikti negribētu tādās iesaistīties. Nesaprotu vispār tādu "attiecību" jēgu un nepieciešamību.
13.04.2014 18:57 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Nu, lūk, arī jaunatnes problēmas - bez seksa nevar + bail no atbildības, kas nepieciešama nopietnās un nobriedušās attiecībās.
13.04.2014 19:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es daudz lielaaku uzsvaru liktu uz romantiskaam attieciibaam,kas dotu man taadu lielu emocionaalu laadinu.Es noteikti netiktos ar cilveeku tikai taapeec,lai apmierinaatu savas seksuaalas vajadziibas,tas nenoziimee,ka sekss mani neinteresee,bet tas nav galvenais manaa dziivee...!
Nenosodu saadas attieciibas-katram savs!
13.04.2014 19:16 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Es tīri emocionāli nespētu tādās attiecībās iesaistīties, jo arī, kā jau vairums, seksu saistu ar emocijām. Man tas ir kaut kas intīms un personisks.
13.04.2014 19:19 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
Tāda pieredze man nav bijusi. Un domāju, ka nevēlos, lai būtu. Zinot sevi, es šajā cilvēkā tāpat ar laiku iemīlētos un beigās tikai sāpinātu sevi.
Bet filma forša. :)
13.04.2014 20:07 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
nju parasti viens iemīlas un tad ir drāma.nepiekopju šādas attiecības
13.04.2014 20:13 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
es os definejumu saprotu nedaudz savadak- 2 cilveki, kuriem ir tikai sekss;. vins/ vina vel var kniebties pa malam ar kogrib un te neiet runa par emocionalo kontaktu.

man nav nekas tads bijis, jo sekss ir dala no manam emocijam. nav emociju, tad nav ar sekss.

+++!!!
14.04.2014 10:07 |

Reitings 55
Reģ: 07.04.2014
Šādas attiecības bija un no sākums patika, bijām kā labākie draugi. Bet, kad puisis man pieķērās tik ļoti, ka gribēja būt kopā, tad viss palika sarežğītāk. Vēl atceros, ka viņš teica - iespējams, tagad visu sabojāšu, bet negribu tevi pazaudēd un vēlos būt ar tevi kopā pa īstam un neslēpties no pārējiem.. Zināju, ka patīku viņam, bet nezināju, ka tik ļoti! Uzreiz neatbildēju viņam, laikam tikai pēc nedēļas pateicu, ko pat to domāju. Nezināju vai gribu būt kopā, jo neilgi pirms uzsākām tikties biju pārtraukusi citas, daudz nopietnākas attiecības. Beigās sapratu, ka man viņš patīk gan kā cilvēks, gan kā puisis un domāju, kāpēc gan ne?! jāpamēğina. Tagad jau gadu tiekamies un neko nenožēloju no mūsu attiecībām. :)
14.04.2014 10:37 |

Reitings 55
Reģ: 07.04.2014
Atvainojos par drukas kļūdām :)
14.04.2014 10:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits