--> Viedokļus

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010

Es šobrīd satiekos ar puisi.. Varbūt kāda atceras, ka es biju izveidojusi diskusiju, ka mēs bieži tiekamies ballītes un tā, bet pats viņš neraksta.. Tad nu tagad jau ir savādāk un mūsu šībrīža stāvoklis ir - viens solis līdz attiecībām.. un šeit sākas problēma. :-/ Skatoties viņa pagātnē, varētu izmantot terminu- babņiks, taču šobrīd ir nedaudz savādāk un pat viņa draugi saka, ka viņš ir ļoti izmainījies, BET.. kad viņš iedzer, viņam paliek vienalga.. protams, ja es būšu blakus, viņš neko nedarīs ar citām meitenēm, taču ja es nebūšu (t) .. es zinu, ka viņš patīk ļoti daudzām un es zinu, kāds viņs ir, kad sadzerās.. nesen runājām par mūsu IESPĒJAMAJĀM attiecībām un es šo nosaucu kā lielāko- kāpēc nē. Viņš pats man atzinās, ka viņam ir bijušas tikai 2 meitenes, kuras viņš nav nokrāpis.. Itkā mani uzskati ir- labāk, lai nokrāpj ar kādu, uzverot to tikai kā gaļas gabalu nekā lai nokrāpj morāli, ja puisim iepatīkas cita. Bet es esmu pārāk lepna, lai uzsāktu attiecības, zinot, kā tas visticamāk beigsies.. taču nesākt attiecības ar ļoti foršu puisi, jau vainojot viņu krāpšanā pirms tā ir notikusi, būtu prātīgāk?

08.11.2011 15:49 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Es noteikti necenstos veidot attiecības ar puisi, kam patīk iedzert reizi nedēļā un kas vispār baigi mīl tusēties. Pati neesmu no tās šnites, un nevarētu pieņemt, ka mans puisis tā dara.
Dzīvē ir daudz skaistāku lietu par alkohola lietošanu katru nedēļas nogali.
08.11.2011 23:27 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kčc - jēēēj, nebija tik nesaprotami :-D
09.11.2011 01:05 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Lai kā arī nebūtu, es jau dabūju dzirdēt par viņa izdarībām pagājušo sestdien.. :-/ un itkā jau man nav, ko pārmēst- kopā neesam.. bet šitais tomēr nozīmē punktu. treknu punktu. Būs grūti, jo ikdienā sanak tikties bez maz vai katru dienu, bet man ir raksturiņš :-D
09.11.2011 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)