Puisis nesaprot manu ceļojuma vēlmi

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010

Vēlos doties ceļojumā. Viena. Puisis nesaprot šo manu vēlmu un ir pilnīgi pret. Kā lai viņam paskaidro to? Protams, ar varu mani neviens netur, bet negribu arī tā, ka šķiramies ar naidu... Tad būs sagojāts gan atvaļinājums, gan, iespējams, viss pārējais.

Man vienkārši patīk ceļojumu svešā valstī izbaudīt vienai. Paņemt mugursomiņu un doties, kur acis rāda, kapt pa kalniem, blandīties pa pilsētu ielām, satikt un iepazīties ar nepazīstamiem cilvēkiem, iekulties dažādos piedzīvojumos utt. Puisis domā, ka esmu slima, ka tas ir bīstami, ka es gribu/varu viņu nokrāpt, ka sievietes ta nedara vēl 101 arguments.

08.11.2011 01:56 |

Reitings 159
Reģ: 29.01.2009
Čika un Tu tā vnk vari pati doties nezināmā valstī.... bez bailām, ka kkas var noiet greizi 8-) apbrīnojami (l) es arī tā gribētu (l)
08.11.2011 14:35 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
No vienas puses es tevi saprotu, man arī ir reizes, kad gribas vienkārši aizdoties kur tālu, pabūt vienai utt., bet tajā pat laikā es nevarētu tā īsti līdz galam izbaudīt ceļojumu, jo zinātu, ka mājās mani gaida vai nu nīgra drauga seja, vai pat vesels skandāls par to, kā gājis! Un tās emocijas... Man būtu svarīgi, lai kādā patiešām burvīgā mirklī man būtu blakus mans tuvais cilvēks ar kuru dalīties iespaidos. Man būtu svarīgi, ka es varētu savas emocijas un prieku dalīt ar vēl kādu, lai nav tāda tukšuma sajūta!
Protams, tu sevi un savu draugu zini labāk, un es arī neredzu jēgu celt paniku par to, ka cilvēks grib kaut kur doties viens pats. Nav jau nekāds likums, ka OBLIGĀTI, ja tev ir otrā pusīte, tad bez viņa ni ni ni!
Galvenais, izdari tādu izvēli, lai pašai pēc tam nav vilšanās sajūtas va nožēlas!
08.11.2011 14:42 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Čika, uzskatu, ka tieši minētais: ka viņam nepatīk eksgtrēms, ka viņš ir čīkstulis ceļojumos, ir pietiekami argumenti, lai Tu dotos viena!

Ja man būtu atšķirīgas vēlmes ceļojumos, diez vai es arī gribētu doties kopā ar savu vīrieti, jo viens vienmēr būs neapmierināts, tāpēc no ceļojuma nekā laba nesanāks!

Man patīk braukt kopā tikai ar draugu un meitu, jo tad mēs izplānojam un tās ir mūsu vēlmes, vēl kādu citu ņemt līdzi negribu, jo tad jāsāk rēķināties arī ar viņiem (un ja vēl līdzbraucēji domā, ka tikai viņiem ir taisnība, tad vispār).
08.11.2011 14:48 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Tik grūti ir!

Ja būtu es brīva ehhh ....
nekādu uztraukumu ,nekādu skaidrošanos,vai pārmetumu ,ne skumju :-/
08.11.2011 15:14 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
ui.. šitā mana māsa aizbrauca viena ceļojumā un tas beidzās ar to, ka viņas draugs izsauca policiju uz mūsu mājām, jo domāja, ka mana māsa viņu krāpj ar citu puisi. :D
08.11.2011 17:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits