Tirgus Vs veikali

10 gadi
Reitings 1554
Reģ: 29.01.2009

Pāris gadus atpakaļ bieži vien drēbes pirku tirgū, gan zābaciņus, gan krekliņus gan kleitiņas un citus aksesuārus. Tad mainīju savus paradumus, un nodevos SPICES, ALFAS u.t.t. tirdzniecības centru piedāvājumam. Tagad esmu secinājusi, ka šo ikdienas veikalu Cubus, New Yorker, Bik Bok piedāvājums gan kvalitātes gan daudzveidības ziņā ir krietni samazinājies. ja kādreiz uz reiz varēja pateikt, ka esi ģērbies "tirgus" drēbēs, tad tagad uzreiz var pateikt, ka ģērbies "veikalu"piedāvājumā. Arī apavu kvalitāte ir zem katras kritikas. Pagājušo nedēļu biju ieskrējusi centrāltirgū un secināju, ka zābaku, mētelīšu, apakšveļas piedāvājums ir daudz krāšņāks nekā veikalos, bez tam daudzam cenas ir pievilcīgākas. Šonedēļ došos sirojumā un ceru, ka atradīšu daudz foršu lietu. Kāds ir Jūsu viedoklis par iepirkšanos tirgū?

08.11.2011 00:34 |

Reitings 12651
Es vispār ļoti reti pērku drēbes un apavus, līdz ar to īpaši neiespringstu domājot, kur un ko lai grābj, tirgus nav pa ceļam, tāpēc tur kopš sākumskolas laikiem neko neesmu meklējusi. Bet vienu gan es varu pateikt - mana rajona pārtikas tirdziņš ir miljons reizes labāks par jebkuru pārtikas veikalu. Nezinu, kā CT, bet man te ir ļoti foršas un atsaucīgas pārdevējas un labi produkti.
09.11.2011 17:39 |

Reitings 97
Kādreiz iepirkos tirgū, tad pārgāju uz lielveikaliem. Tad nu vasarā, aiz nav ko darīt, iegriezos arī centrāltirgū - man patīk tas, ka apakšveļu var nopirkt tiešām skaistu un lēti. Par laikošanu neuztraucos, savu izmēru zinu, un zinu arī, kas derēs un kas nē.
Diemžēl, uzbāžas tur gan.. un arī vienkārši paskatoties uz preci pārdevēja man jautāja "Ko meklējat?". Es saku, ka nezinu (vienkārši meklēju kaut ko skaistu). Tad nu šī man uzrēja, ka viņa jau točna nezināšot, ko es meklēju. Un kā parasti man no tā tirgus izejot ir ļoti slikts garīgais - tieši tādu cilvēku dēļ... :-/ Tapēc cenšos meklēt kaut ko lielveikalos - pati strādāju veikalā un izmantoju arī veikala dotās atlaides.
09.11.2011 17:43 |

Reitings 7596
tirguu neko neperku vienigi darbam tupeles jeb kurpes pa letaku naudu jo zinu ka ilgi nekalpos :D
man tirgus nepatik jo tas pardevejas uzbazhas, gjerbtuves merishanai nekadas un daudz ko t/c var letak nopirkt!
bet apsveru domu ssogad ziemai meteli tur nopirkt jo veikalos nekaa jeedziiga priekss manis nav :-)
09.11.2011 17:43 |

10 gadi
Reitings 60
Reģ: 07.07.2011
Piekrītu Gurri.
09.11.2011 17:52 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Parakstos zem Gurri vārdiem, man tas pats! ;-)
Vienreiz jau te dabūju mēslu devu, jo pateicu,ka nepatik tirgus!!
09.11.2011 17:54 |

Reitings 55
Reģ: 01.06.2011
Neesmu no Daugavpils, bet jāatzīst - kad tur tirgū biju, tad biju pamatīgi patīkami pārsteigta - izvēle ir kolosāla un tas, ka tur daudz prece tieši no Baltkrievijas un Krievijas, tad nu cenas un kvalitāte super. Visi Spices, Alfas , Mola un tt veikali nobāl...
12.11.2011 17:40 |

Reitings 1009
Reģ: 29.09.2011
Nekā slikta nesaskatu, ja iepērcies arī tirgū.
Esmu arī tur atradusi labas un tiešām skaistas drēbītes, apavus u.t.t
12.11.2011 18:22 |

Reitings 243
Reģ: 19.05.2010
Protams ka tirgu var atrast normalas drebes,zabacinjus,apaksvelju,liela izvele,letas cenas... neko tur sliktu nesaskatu,pati biezi vien noperku kko tirgu, ja nevar atrast citur to ko vajag.. :-)
12.11.2011 22:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits