Aptuveni pēc cik kopā būšanas mēnešiem var sākt apsvērt iespēju par dzīvošanu kopā? Saprotu, ka katram tas ir individuāli, bet tomēr šī lieta mani šobrīd diezgan ļoti interesē :-)
Apsvērt jau var kaut vai 1.randiņā. Manuprāt, vissvarīgāk pirms kopā dzīvošanas ir izrunāties, kā būs ar finansēm - kā notiks rēķinu apmaksa utt. Svarīgi ir arī sadzīviskas lietas izrunāt, bet citādi nav tāds laiks no kura drīkst sākt dzīvot kopā :D
Sasteigt jau var tikai tā, ka iztrūks randiņu periods.
Manuprāt, diezgan svarīgi ir arī kādā vecumā ir abi. Ja jauni, tad iespējams, tā kopā dzīvošana būs pēc ilgāka laika, nekā tad, kad abi jau neatkarīgi, ar stabiliem ienākumiem utt.
Mees saakaam dziivot kopaa peec 2 kopaa pavadiitiem gadiem. Bet es nekad ar taadaam lietaam neesmu steigusies, jo esmu diezgan paspietiekama... un mans draugs taapat. Miilam viens otru, bet neesam savu attieciibu vergi.
Tā kā mēs abi bijām finansiāli neatkarīgi un man jau šī nebija pirmā reize, kad uzsāku kopdzīvi ar puisi..sanāca pēc 7 mēnešiem oficiāli, kaut gan jau pēdējos 2 mēnešus draugs mitināmās pie manis manā dzīvoklī, tagad pārvācāmies uz lielāku!
kad jūties morāli nobriedis,kad savas finanses atļauj, kad liek vajadzība un nav citas izvēles. tas varētu būt gan pēc 1.randiņa,gan pēc pāris nedēļām/mēnešiem/gadiem..