Sveikas!Gribu lūgt jūsu padomu... man ir problemātiska sejas āda, skatījos Madaras produktus, ir doma sūtīt dziļi attīrošu toniku, dziļi attīrošas putas un dziļi mitrinošu želeju. Kadas atsauksmes par šiem produktiem, ja ir problemātiska sejas āda?
Problemātiskai ādai, manuprāt, vajag kaut ko "stiprāku" par Madaru. Madaras kosmētika man kopumā uzlabo ādas izskatu, bet es nevarētu teikt, ka novērš pumpas. Pumpas es apkaroju ar citiem līdzekļiem.
cik esmu gājusi pie kosmetologiem, ar sejas tīrīšanu nevar panākt,lai pumpas nemetas, saldumus lietoju reti, sāli nemaz,ar iekšējiem orgāniem viss ok. vai tiešām atliek tikai grūtniecība?
kādus papildus līdzekļus lieto un ko no Madaras?
Runājot par sejas ādu.
Tikko izejot no dušas, pamanīju, ka man visa seja ir mazos sarkanos pleķīšos , ceru, ka pēc brītiņa tie pazudīs.
Bet kas varētu būt pie vainas? Dušas želeja, karstais ūdens, vai kosmētika? Līdz šim nekādu problēmu nav bijis.
vienīgais, kas no Madaras nepatīk ir šampūni, grūti ķemmēt matus pēc viņiem. Visu pārējo es vinkārši dievinu!
Bet tie produkti tomēr ir ikdienas kopšanai, problemātiska sejas āda ir jāarstē.
Iesaku aiziet pie dermatologa un lai tev izraksta kko. Man ir palīdzējuši Eucerin produkti. Bet ķermenim iesaku uz ziemu nopirkt eļļiņu - superīgi pabaro ādu un novērš strijas. Vispār tas pretcelulīta komplekts labs.
Sejas mazgājamais labs, bet toniks un želeja šādai ādai, vismaz manai, nebija piemērotas.
Es lietoju Garnier masku ar māliem to 3vienā, spirtotu toniku un viss ok Kā arī citu krēmu.
man ir jaukta tipa problemātiska āda, un Madara man tomēr nederēja. Taču, zinu, ka ļoti daudzas ir sajūsmā par Madaras produkciju. Zin kā, kas vienam der, citam neder
man patīk, bet es nezinu, vai ilgtermiņā lietojot, mazinās grumbiņu veidošanos uc. mana āda ļoti bieži reaģē uz kopjošo kosmētiku, pārsvarā gan neorganisko, tā ka man ir pluss tas, ka no šīs nav nekādu izsitumu uc joku.