Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāpšana uz vecā grābekļa.

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011

Pirms pusgada iepazinos ar ļoti apburošu vīrieti. Kā izrādījās- mums bija 16 gadu strapība, bet tas mums nemaz netraucēja, nebija krasas uzskatu un vērtību atšķirības. Pirmos divus mēnešus biju ļoti laimīga, daudz ko no viņa iemācījos- papildināju sevi. Vasarā sākām dzīvot kopā. Un tad ar laiku viss sāka iet šķērsām- es strādāju, viņš strādāja. Mūsu parastākā saruna- sveiks, kā gāja, arlabunakti! Cilvēks bija blakus, bet man viņa pietrūka. Bijām par to runājuši, bet viņš nemitīgi atkārtoja, ka pašlaik prioritāte ir stabilas dzīves nodrošināšana. Tas mani ļoti nomāca. Apstākļi spieda man apmesties citur, bet līdz ar to mums viss pajuka. Sāpēja. Bet kādā vakarā mums sanāca atpūsties kopā. Viņš mani uzaicināja pie sevis. Biju laimīga, kad atkal tiku viņa skavās, arī viņš teica, ka ir noilgojies. Bet nākamajā rītā- vēsa buča un atā! Man bija skaidrs, kas no manis viņam ir vajadzīgs. Tikāmies pēc tam manā vārda dienā, viņš pateica, ka grib brīvas attiecības- katrs dara, ko grib, bet es nebiju ar mieru. Nekad neko taču nebiju aizliegusi! Raudāju, stāvēdama pieturā, apskāvusi viņu. Pienāca autobuss, es iekāpu un aizbraucu no viņa dzīves. Ak, dievs, kā sāpēja, kā trūka viņa! Bieži uzrakstīju, novēlēdama saldus sapnīšus un jautādama, kā iet. Pēdējo reizi uzrakstīju vakar, nedaudz papļāpājām. Galu galā viņš atkal mani uzaicināja ciemos... Nezinu, negribu, lai mani izmanto un uzplēš vecās brūces. Joprojām sāp, jo mīlu viņu, bet ir iestājusies apskaidrība, ka tā vairs nevar turpināt. Bet tik ļoti gribu viņu atkal satikt! Strīdos pati ar sevi...

06.11.2011 23:39 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
Tu pati sāki plēst savas brūces, rakstīdama viņam tās sms.
Un Tu pati saki- "tā vairs nevar turpināt".
Es domāju, ka nav grūti izdomāt to, ka atkal būs tā, kā iepriekš.
06.11.2011 23:46 |

Reitings 537
Es prātā visu to apzinos, bet sirds saka ko citu! Ir tik grūti pārkāpt to robežu un kādā vājākā brīdi atkal nepaslīdēt...
06.11.2011 23:58 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
Ehhh, nemoki sevi.
07.11.2011 00:06 |

Reitings 537
Rakstu te, jo zini, ka mani sapratīsiet... Teorija, kā rīkoties ir viens, bet to pielietot tādā situācijā dzīvē- ir pavisam kas cits.
07.11.2011 00:13 |

Reitings 213
Reģ: 03.08.2011
Es gan jau uzkāptu uz tā grābekļa - nevar tak tik viegli aizmirst neizdzīvotu mīlestību... bet nez vai manu viedokli vajag ņemt vērā, es par to, "kas būs pēc tam" galīgi nedomāju.
07.11.2011 00:23 |

Reitings 21
Reģ: 05.11.2011
Mnauprāt, Tev ir maza problema,kas daudzām meitenēm, ja man nebus tad citam nebūs, vnk jāizdzēs viņa numurs un jāsāk pievēsrties citām lietām, jo Tu pati esi gudra meitene un redzi, ka nākotnes ar viņu nebūs, gan jau īstais princis baltā zirgā atjā pie Tevis un spēs dot ko Tu vēlies:)
07.11.2011 00:29 |

Reitings 537
Jau vairāk kā mēnesi neesmu viņu redzējusi, tāpēc TIK traki vairs nav kā sākumā. Zinu, ja atkal satišu, atkal visas mocības sāksies no gala. Kaut gan esmu gatava uz to, lai tikai varētu viņu apskaut, pabūt kaut mirkli kopā... Cik naivi.
07.11.2011 00:32 |

Reitings 537
Es ticu liktenim, ka katrs cilvēks ienāk mūsu dzīvēs ar konkrētu uzdevumu, mērķi. Viņš to izpildīja, laiks palaist.
Neesmu radusi runāt par savām problēmām, tapēc tagad šķiet dīvaini, ka visa uzmanība ir pievērsta man, pilnīgi gribās jautāt Jums pretī un uzklausīt, palīdzēt- kā Tev pašai iet? :D Laikam solis, kaut tikai virtuāls, bet uz priekšu :)
07.11.2011 00:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits