Aizliegtās vielas

Reitings 21
Reģ: 11.11.2010

Vīrietis ļoti aktīvi lieto zālīti un citus smēķējamos maisījumus. Pats to pārtraukt nevēlas un par atkarību neuzskata. Lai uzsmēķētu nav nepieciešama kompānija, mājas balkoniņš der arī vienatnē vai laikā kamēr es smēķēju cigareti. Kā lai ar to cīnās?

06.11.2011 19:24 |

Reitings 21
Reģ: 11.11.2010
Lasot jūsu atbildes, saprotu, ka pati sev n-tās reizes uz saviem jautājumiem esmu atbildējusi pati, BET... ar to arī viss beidzas. Jā, ir doma zoodārzā kādu audžubērnu atbalstīt vai patversmē dzīvnieciņus kopt, bet tas viss nerealizējas.
06.11.2011 19:59 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Reiz atpakaļ lietoju zālīti pāris reizes uzpīpēju.
Nu nekas no viņas labs nav .

Tas bija pašā sākumā kad iepazinos ar savu tagadējo puisi ,tusiņi ,baļuki ,alkohols +zālīte,kaut vai īsti negribēju ,bet kompānijā draugu pierunāja mani uz to!

Pāris reizes uzpīpējām ,bet teicu draugam ka nevēlos vairāk par šo zālīti neko dzirdēt !Pozitīvi viņš mani respektēja un esam vēl kopā līdz šim !Laikam jau baigo ultimātu māku uzstādīt ! :-D

06.11.2011 19:59 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Kā aiziet? Jau laicīgi sameklēt vietu, kur aiziet, savākt šmotkas, pateikt iemeslu un prom, nevajag sevi nevajadzīgi plēst pušu, tas ir slims cilvēks, kurš ir slims tādēļ, ka viņš pats to ir gribējis, tādēļ palīdzēt viņam ar varu tu nevari, bet ja nevari, tad kādēļ raudāt par to, ko mainīt nav tavos spēkos, ir jāvirzās tālāk
06.11.2011 20:00 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
zālītē kā tādā neko sliktu nesaskatu. Pati savulaik esmu diezgan bieži niekojusies un nekādas sliktas pieredzes nav bijis. Atkarība... nu nepīpē un viss.
Sliktums sākas tajā, kāda ir viņa attieksme pret tevi, ja tu liec izvēlēties vai nu tu, vai nu kosmosa ceļojumi. turklāt, ja tā nav tikai zālīte, bet ir bijušas arī ķīmijas, tad runa varētu būt par reālu emocionālu atkarību. Ja tu nespēj pret to iestāties un vienmēr atrodi kādus "bet.." tad palīdzība ir jāmeklē arī tev.
06.11.2011 20:03 |

Reitings 9
Reģ: 08.04.2009
Tieši tāda pati problēma (t)
Dzīvojam Holandē, Tātad KoffiShops 5min ar mašīnu un gatavs.. Katru vīkendu,katru dienu pēc darba :-/
Pati mēdzu uzpīpēt,bet nejau tādos lērumos, sākumā tikai vīkendos,tagad katru dienu. Protams arī neatzīst,ka ir jau par daudz.
06.11.2011 22:17 |

Reitings 83
Reģ: 27.10.2010
man ir pazsitami tadi gadijumi kur meitene pati savam puisim dod tas vielas...:( dazbrid rodas sajuta ka dod lai vins butu labs pret vinu un labi pavaditu laiku

uzskatu ka otrajai pusei ir jadara viss lai pasargatu...un lai palidzetu tikt gala ar so problemu..

nevis vel vairak to pastiprinatu..

skumji..
06.11.2011 22:23 |

Reitings 83
Reģ: 27.10.2010
un ja problema sakas tad..kad pasi vini saka puisi..ka ne nelietoju...nu ne kas tu jociga..ka sak melot par to..ka lieto bet melo ka nelieto...

tad ir kulminacija..nevelesanas pat atdzit to ko dara..melo tikai...
06.11.2011 22:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)