latviešu zemā pašapziņa

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010

vai nav tā, ka LV sievietēm ir ļoti zema pašapziņa. Ja kāds lieks kg, kādu dienu nav make up vai mati neķemēti, tad slikta pašsajūta garantēta. Un vēl LV sievietēm, liekas, ka jābūt idēālām, lai dabūtu veci. Vācijā, UK gan sievietes ir laimīgākas, ne nu skaistākas, ne tievākas vai koptākas. bet savu vērtību apzinās :-)

06.11.2011 01:59 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Es kopju sevi, cenšos izskatīties labi, jo, jā, pašapziņa man draņķīga, un ja ar drēbēm kaut kas ne tā vai mati netīri, tad jūtos zemāka par zemi. ;-) Bet ir daudzas jo daudzas, kas kosmētikas veikalā pat kāju nav spērušas, bet pašapziņa līdz griestiem. Ir arī daudzas paziņas, kas ir skaistas kā princeses, bet tāpat nekad nejūtas "gatavas" kā tādas Rīgas :D Bet tas ir šausmīgi individuāli un nevajag vispārināt.
06.11.2011 02:49 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Es varu pateikt,ka "visu mūžu" domāju,ka ja es būtu pietiekami tieva,būtu par sevi pārliecināta un šarmanta, bet zaudējot pāris kg,tāda sajūta,ka zaudēju daļu sevis,tā kā es neticu,ka sieviete var būt 100% pārliecināta par sevi. Es tagad jūtos ar savu tievumu tik pat nedroša kā ar savu resnumu ja tā var teikt :-D Protams,es to neizrādu,bet grūti būt saskaņā ar sevi. Komplimenti priecē,bet nepiepilda ego
06.11.2011 03:39 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Lielā mērā piekrītu par tām algām un pucēšanos. Runa gan nav par elementāru skaistumkopšanu, bet pārspīlējumu make upā, matu, nagu, ragu pieaudzēšanā, lai maksimāli līdzinātos lellītei, kādas noskata bagāti veči savu gultas prieku apmierināšanai un pazīmēšanos citiem večiem. Tāpēc tajos kabrioletos un džipos sēž tādas lellītes, jo diez vai sūrs un grūts darbs ir apvienojams ar ballēšanos un staigāšanu pa skaistumkopšanas saloniem. Tāpēc neliela nolaidība var novest pie tā, ka vecis vienmēr atradīs smukāku lellīti. :-) :-)
06.11.2011 03:46 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Kāpēc autore izceļ "alga pāris simti, bet noliesējusi"? Vai tad tieši nav tā, ka, saņemot mazāk, arī ir mazāk, ko tērēt saldumos, neveselīgā pārtikās (visādos McDonalds utt.)?

Es neuzskatu, ka jābūt ideālai, lai dabūtu vīrieti. Bet es uzskatu, ka, ja būs taukaini mati vai ar kečupu nošmulēta blūze, tad vīrieti diez vai dabūs, jo tomēr kaut kādai pašsaprotamai tīrībai un kārtībai ir jābūt.
06.11.2011 11:02 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es gan teiktu, ka tai pašā Vācijā sievietes tiktāl sevi nolaidušas, ka drīz be.dēs pie galda. Neuzskatu šādu sevis nekopšanu par kaut kādas pašapziņas pietiekamību, taisni otrādi, nerūpēties par sevi nozīmē sevi nemīlēt!
06.11.2011 11:12 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
vispārināt varbūt nevajadzētu, bet būtībā piekrītu. esmu redzējusi ļoti daudzas tādas sievietes, kurām vienas no lielākajām bailēm ir, ka viņu vīrietis viņas pametīs vai citi vīrieši nepievērsīs uzmanību. un no tā arī rodas tā prasība būt perfektai VIENMĒR un nedod dievs, ja vīrietis ieraudzīs bez kosmētikas u.tml.
es domāju, ka vajag sevi kopt, taču nav pareizi to novest līdz galējībai. lai aizietu uz piemājas veikalu, nav pirms tam jāpucējas. mana tēva bijusī sieva krāsojās pirms gulētiešanas, lai tikai viņu bez kosmētikas neieraudzītu. un pieaugusi sieviete, tobrīd viņai bija ap 35, bet izturas kā kompleksu mākta padsmitniece
man šķiet, ka tad, kad sieviete par sevi rūpējas nevis sevis dēļ, tāpēc, ka viņai tas sagādā prieku, bet gan baiļu un nedrošības vadīta, tad tas ir tevis aprakstītais variants
06.11.2011 15:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)