Ir gadijis ari taa,varbut LOTI reti tiekaties?Kaut gan zinot pdejas savas attiecibas,reti tikamies sakuma,bt bijam kopa gandriz 2 gadus. Varbut padoma ka vinu parsteigt? Zinu, ka puisiem svarigi, ka vinus parsteidz.Parasti es dariju ta,ka pec ilga laika, kad biju vnk pieradusi pie cilveka,atslabu no BAIGAS pucesanas,likas,ka pietiek ar to,ka mil,ar laiku ar jutu,ka zaud interesi.Viena reiz apgjrbos ta,ka vins nebutu gaidijis.Bija pieradis,ka staigaju bikses-uzvilku mini kleitinu, smukus zabacinus, saucjos uz vella parausanu,un ir patikami redzt soku,cilveka acis,ko var radit pat pec gada kopa busanas.
Tas butu viens variants.
Otrs,sliktakais-vai nav uzradusies cita simpatija.
Bet katra zinja-nmekle visu vainu sevi,ABIEM ir jacnsas,ne tikai Tev!Pajauta sev-ka vins mani parsteidz-ar ziediem, davaninam?Tas nav galvenais,manejais ar nebija nekads romantikis,bet pa retam tiku pie ziediem, gardam vakarinam.
Dzirksts visa muza garuma ir retajam un nevar jau visu muzu staigat roza brilles.Bet jaatzist,ka esmu ka Tavs puisis-man ari visu laiku vajag to dzirksteli,kad jutu,otrs nevar bez manis un es-bez vinja.Bet musdienas tadu ir loti maz, kas prot to saglabat.
Un vel-Saglaba savu pascinju jbkura gadijuma-ja vins pasaka-viss,NERAUDI vismaz vina priksa,aizej paceltu galvu,tas ari parsteidz un otram liek domat-ka vinai ir vienalga?! Saku pec pieredzes.