Sabiedriskais trnasports+iepazīšanās

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010

Sveikas,meitenes! :-) Ceru,ka neviena šodien nav pārsalusi un viss ir jauki!

Gribēju vaicāt sekojošo - vai esat ar kādu vīrieti sapazinušās sabiedriskajā transportā? Vakar aizrunājāmies,ka tas it kā ir visai reāli,bet parasti cilvēki sakautrējas. Pasmaida,bet sarunu neuzsāk. :-)

04.11.2011 19:30 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
ā, + vēl tas čalītis bija nopircis kartiņu ko aizvest draudzenei vai kam tur :D
a uz kartiņas kkādas puķes un tur virsū rakstīts "apsveicu Tevi Anna! (vai kkāds cits vārds). es saku tā un tā, tā ir kartiņa vārda dienā ;D viņš izskatījās apbēdināts un prasīja,vai tajā un tajā datumā (kad taisījās dāvināt) gadījuma nav vārda diena attiecīgajam vārdam :D
05.11.2011 13:35 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Šovasar braucu no vecākiem ar vilcienu. Ceļā jāpavada diezgan ilgi, apmēram 2h!

Iekāpu vilcienā, un apsēdos diezgan patukšā vagonā. Tās 2h jau ievēroju, ka uz manis lūkojas viens džeks, pavaicāja, cikos vilciens pienāk Rīgā, un turpina neuzbāzīgi lūkoties.

Pašās beigās, kad jau kāpām ārā, viņš pienāca pie manis un uzsāka sarunu, apmainījāmies ar laipnībām, vaicāja manu nr, tomēr es nedevu, jo man ir draugs un mani iepazīšanās neinteresēja.
Bet džeks bija tīri cērtams, tā teikt, un, ja būtu brīva, tad noteikti būtu iedevusi tel.nr, un tad jau redzētu ... (l)
05.11.2011 13:51 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Neesmu nekad iepazinusies sabiedrikajā transportā, godīgi sakot es pat neesmu ieverojusi īpaši cilvekus kas tajos brauc, es apkart neskatos, ne ar vienu nekoķetēju.
05.11.2011 13:55 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nē, nu tas komentārs un spriedums par puisi bez mašīnas ir ģeniāls :-D Tad jau pēc analoģijas arī meitenes, kas brauc ar sabiedrisko transportu, ir niecības, kas nevar sagrabināt naudu mašīnai :-P Nu kur jaunām meitenēm rodas šitāda augstprātība???
Esmu redzējusi sabiedriskajā transportā braucam Dzintri Kolātu, Ingunu Sudrabu - nē, nu tie jau arī tādi sīki cilvēciņi :-D
Ja par tēmu, pati sabiedriskajā neesmu iepazinusies, bet zinu vienu pāri, kas ir iepazinies starppilsētu autobusā, braucot no Rīgas uz Liepāju.
05.11.2011 14:59 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Mašīnu viņai vajag, lai speķaino pakaļu iestūķētu un izvadātu.
05.11.2011 15:17 |

Reitings 414
Reģ: 29.01.2009
pati neesmu ieapzinusies sabiedriskajā transportā. Taču mana krustmāte un krustēvs gan iepazinās sabiedriskajā.Manuprāt, skaists stāsts tāpēc padalīšos :-) Taču tas bija vairākus desmitus gadu atpakaļ. Vispaŗ jau diezgan skaists sākums attiecībām: :-) )
Iekāpjot autobusā katrs apsēdās savā. Nākamā pieturā iekāpj pārītis, taču pārītis nevar kopā apsēsties, jo cilvēki sasēdušies visi pa vienam un nav brīvu vietu 2 sēdvietu kopā :-D Pieiet pārīts pie manas krustmātes prasa vai viņa nevar pārsēsties, jo viņi grib sēdēt kopā, bet krustmāte šiem saka,ka viņa nekur neiešot, ka šai pašai tur patīk sēdēt. Tad nu mans krustēvs apžēlojās par to pārīti un 'palaida šos kopā apsēsties, bet pats piesēdās pie krustmātes. Saruna abu starpā iesākās, kad krustēvs pacienāja Laimas šokolādes konfektēm. Tālāk sekoja kāzas pēc trim mēnešiem, un kopdzīve, kurā nodzīvotu jau vairāk kā 30 gadi.
P.S. autobus brauca tai maršrutā gandrīz divas stundas.
05.11.2011 15:44 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Tulipa - ļoti romantiski vispār,ka nodzīvo vēl kopā tik ilgi :-)
05.11.2011 15:46 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Tulipa, cik jauks stāsts! (l)
05.11.2011 19:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits