ņem to ko pati uzskati par nepieciešamu.
Es, piemēram, ņemu sporta apavus, sporta tērps, sporta krūšturis, maiņas zeķītes, dvielis, reizēm arī savs mp3, obligāti ūdeni paņemu.
Sporta tērps, apavi, dvielis, mazgāšanās līdzekļi, gumijas čībiņas dušai, losjons ķermenim, matu gumija.
Atsevišķos klubos, piemēram Cityfitnesā ir dušas želeja vai kkāds tamlīdzīgs līdzeklis, to neņemu no mājām
tērps, apavi, zeķītes, dvielītis, obligāti ūdens. ja gatavojies iet dušā, tad dušas čības un visus dušas piederumus. tāpat, tā kā man priekšējie mati traucē, ņemu matu stīpiņu vai lielākas sprādzītes :)
Botas, bikses, maika, cits krūšturis, zeķītes, matu gumija, matu lenta, ūdens. Ja ej dušā - tad visi pričendāli - dvielis, dušas želeja, čībiņas, krēms. Tā kā man mājas 2min attālumā, skrienu mājās mazgāties, jo tagad aukstajā laikā negribas iet ārā tikko no dušas nākušai...
maiņas apakšveļa (krūšturis, biksītes, zeķes), sporta tērps (augša, apakša, botas), dušas piederumi (čības, dvielis, dušas želeja), peldkostīms pirtij un džakūzim, ūdens pudele, matu gumija, sporta kluba abonoments, soma, kur visu salikt. nu taču, īzī :)