vai kāda ir balinājusi šķipsnas mājas apstākļos? tas ir pati vai kāda draudzene? nu es domāju no veikalā nopērkamajām krāsām? man vnk līdzekļi tik ierobežoti, bet gribās kādas pārmaiņas.
Jā, esmu draudzenēm krāsojusi ne vienu vien reizi studiju laikos. Piekopjot tieši tādu pašu tehniku, kā to dara frizieris, rezultāts labs.
Vienai pašai kaut ko darīt ir diezgan riskanti, ja vēl to darīsi pirmo reizi
Toreiz es ar krāsām šķipsnas nebalinājām. Pirkām tieši balinātāju atsevišķi un to kkādu procendīgo šķidrumu (izkrita no galvas, kā saucās) arī atsevišķi.
Smukam rezultātam ir jāmāk pareizi tās šķipsnas sadalīt - arī ar platumu nepārspīlējot.
Nu pašai balināt šķipsnas tumšos matos ir ļoti riskanti. Kad es ko tādu sagribēju - man friziere izbalināja un pēctam tās šķipsnas tonēja ar krāsu, jo tas balinājuma rezultāts izsktās ne visai.
Ja dara pats sev, tad ir tā bīstami, jo netiek tik labi klāt, arī tā balinātāja proporcijas tik labi nezina utt.. Var sanākt lielas, pleķainas šķipsnas, un tas neizskatās labi.
Šis, manuprāt, ir ļoti neizdevies variants http://www.youtube.com/watch?v=60I3GmIL_Ro
switched on tajā video ir baiss rezultāts :-O
es gan neuzticētos ne sev, ne draudzenēm, citas frizieres pat nejēdz balināt šķipsnas, kur nu vēl kāds cits... :-|
zemenukirse
Ja Tev mati ir ļoti tumši, šķipsnas sanāks rižas, pat orandžas un pašai noteikti neiesaku neko tādu darīt vai kādam, kas to nav darījis, esmu tam gājusi cauri un beigās izdevumi, lai matus saglābtu bija super lieli..... Starp citu, Tev tumšie mati ir krāsoti vai dabīgie?