Sveikas. Jau ieprieks atvainojos par to,ka man nav garumzimes. :-)
Izlasiju te nesen lidzigu problemu savai un domaju,ka varbut jaizstasta ari sava...diezgan lidziga.
Pirms 3 gadem biju kopa ar puisi, viss likas tik romantiski un jauki, bijam,iespejams, paris solus no dzivosanas kopa, lidz viena jauka,saulaina diena uzzinaju,ka vins ir pavisam citads neka domaju + vins mani krapa,pie kam pirmoreiz to uzzinaju no kada cita ar apmulsumu - pag, sis ir tavs draugs? Vins te bija pirms nedelas ar citu meiteni! Tas pielika punktu visam. Protams, vins atzinas,kad vinam pajautaju,KO tas nozimeja. Es biju vairak nikna,ka bediga Ta vieta,lai raudatu, es biju ka aizkaitinats tigeris,likas viss - tulit eksplodesu. Un pec tam es apsoliju sev - nekadu viriesu,nekadu nopietnu attiecibu,nekad iemilesanas,viss! Varbut ta pateicu taja maksimalisma, bet pateicu un apsolijos. Un ta ari bija. Visu so 3 gadu laika man ne reizes nebija attiecibu. Bija satiksanas,randini, restorani, sekss. Es biju aizliegusi sev just istu patiku. Ja pec randina vins nepiezvana un pec nedelas ari ne - fuck him, neiesu jau raudat. Aizmirsu vinu. Atradu nakamo. Tapat. Ja kas neizdodas musu starpa - vai nav vienalga. Man bija ljoti patikami pavadits laiks, daudz seksa ( ja, visi ar prezervativiem ). Un ta pamazam notrulinajos. Es negribeju un nemekleju nopietnas attiecibas, man bija labi tapat. Satiksanas, sekss,iespejams,ja seko nakamais randins ar to pasu - ideali,ja ne,ne. Nevajag man vinu.
Ja, biju sev taja laika to apsolijusi aiz zaudejuma un tagaad to apzinati vai neapzinati pildiju...
Pagaja laiks. Atradu savu miloto. Vins kaut ka mani salauza,iedvesa ticibu tama labajam atkal starp diviem cilvekiem. Tagad esam abi laimigi, dzivojam kopa,vins ir viss ko velos dzive un velos but kopa ar vinu pavisam,pavisam... Tikai...Man nav ta sajusma, man nav taurinu vedera un ari nebija. Ar pratu ZINU,ka vins ir istais, ari sirds to saka, bet man nav to sajusmas emociju. Tas viss joprojam ir iestredzis taja laika...
Neparprotiet,nav ta, ka neko nejutu. Joprojam smaidu,kad redzu vinu gulam,aizmigusu, dievinu,kad vins mani miega apskauj, pievelk sev klat... To visu es dievinu. Es dievinu visu,kas saistas ar vinu, vnk man nav ta sajusma liela. Kad iepazinamies man nebija taurini vedera, es vareju mierigi gulet,est domajot par vinu. Man nebija roza brilles...
Eh,ceru,ka sapratat. Paldies,ka visu so izlasijat un piedosanu par garumzimem un kludam,ja tadu ir...
:-)