Sveikas. Galīgi vairs nesaprotu neko...
Pirms 3 nedēļām kaimiņš (dzīvojam vienā kāpņutelpā)uzaicināja kopā ar viņu doties izklaidēties, kopš tās dienas, katru dienu pavadam kopā vai nu es eju pie viņa ciemos vai viņš pie manis.. Bieži paliek pie manis pa nakti. Mēs vienkārši pavadam kopā laiku un seksa mums vēl nav bijis.. Man ir dēliņš kuram ir pusgadinš, pret dēliņu izturas labi, viņam ļoti patīk bērni un saka, ka grib ģimeni, ka tagad viņa mēķis esam es ar mazo... ir tikai viena problēma, ka nesen beidzu attiecības un tagad negribas nekur steigties es jau ar viņu par to runājām un viņš teica, ka pats arī negrib sasteigt, bet nu jau ar katru dienu viņš saka, ka grib, lai es pielaižu viņu tuvāk sev... ka viņš ļoti gibot mani..
Vienīgā lieta, ka no meiteņu puses viņam ir ļoti liela piekrišana, agrāk mainīja meitenes kā zeķes un meitenes pašas viņu neliek mierā... bet tagad gribot kaut ko nopietnu, jo apnicis tas viss un vēlas atrast uzticamu meiteni..es viņam ļoti patīkot.. un viņš gribot, lai mums, kas sanāk..
bet man liekas, ja tagad pārgulēsim, tad es par ātru pielaidīšu viņu sev klāt.. un ja nu beigās mani viņš tikai sāpina? varbūt vnk viņš grib seksu, bet varbūt grib seksu tieši ar mani... no vienas puses es arī gribu viņu, bet liekas, ka tas ir par ātru..
tas teiciens, ja gribēs, tad pagaidīs man liekas jau novecojis...
viņam ir bijušas nopietnas attiecības, bet vnm visas viņu sāpinājušas viņam nepatīkot, ka čakarē, bet kā lai es zinu, ka viņš pats mani nepiečakarē? Viens ir teikt, ka nekrāpj savas meitenes, bet tie ir tikai vārdi..