Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

raudāšana miegā

Reitings 145
Reģ: 29.09.2011

Sveikas.

Sākšu ar savu problēmu- jau trešo reizi pāris ned. laikā pamostos no rīta noraudājusies, aizelsusies, tā ka pat elpas trūkst un vēl laiciņu nevaru no tā atieties, asaras kā pupas birst.

Tik dīvaini, es nesaprotu no kā tas varētu būt, cik atceros,nekādus murgus vai ko tādu naktī neesmu redzējusi. Ir tikai iekšēji tāda bēdīga un skumja sajūta pamostoties, nemāku izskaidrot. Bet tam īsti nav pamata, jo nav arī nekādu baigo problēmu vai satraukumu, nekas slikts arī nav noticis. Ir dažādi sīkumi,mazs besis, bet nu nav nekā tāda.

Internetā neko jēdzīgu par šo tēmu nevarēju atrast.

Vai juma tā ir bijis? No kā tas varētu būt? (t)

01.11.2011 15:54 |

Reitings 190
Reģ: 31.03.2011
man tā ir ik pa laikam..man liekas,ka tu vnk neatceries savus sapņus..man ja ir pārdzīvojumi lieli sapnī,tad es pamožos raudādama un ilgi vēl nevaru nomierināties.. brižiem tas sāk traucēt,jo sajūtas tiešām nav jaukas..
01.11.2011 16:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man vel pavisam nesen ta bija-redzeju tiesam loti bedigu sapni un raudaju sapni ta,ka pamostoties likas,ka ta ir isteniba...loti reals sapnis!Sajuta nepatikama-meginaju to izskaidrot ar stress, parpuli ,nogurumu!
Sapnu gramata ari nekas dizs nebija rakstits.Stipra raudasana laikam bija kaut kas tads,ka neveiksme...!
Tie sapnu izskaidrojumi ir no vienas galejibas otra...raudat- prieks,stipri raudat- nepatiksanas! :-D
Es tad vienmer palieku pie ta ,ka nemaz tik stipri neraudaju! :-P
01.11.2011 16:26 |

Reitings 145
Varbūt arī tā, ka esmu kaut ko sliktu redzējusi un wnk neatceros. Bet dīvaini liekas tas,ka man tā nekad nav bijis. jo visādi murgi ir bijuši,bet nu piecēlos normāli. Un ka tik īsā laikā tas notiek jau trešo reizi. Un visu laiku nepamet tā bēdīgā sajūta. (t)
01.11.2011 16:29 |

Reitings 16208
Keitija-Man tas sapnis bija sakara ar mammu-tiesam tads loti skumjs-palika vieglak ,kad no rita piezvaniju-nomierinajos,ka viss kartiba!
Vai tu ari dzivo kaut kur prom no majam?Tas ,man liekas, biezi ietekme ari,jo tadas neparvaramas skumjas uznak pec radiem...! (t)
01.11.2011 16:39 |

Reitings 145
Emanuelle- es pat nezinu ar ko to varētu izskaidrot,stresa nav, pārpūles arī īpaši nav. Ir šādi tādi nepatīkami sīkumi, bet kā jau minēju, tas nav nekas nopietns.

Parunāju ar draudzeni, viņa man pateica,ka ,iespeājams,mana zemapziņa šādā veidā grib man kaut ko pateikt,varbūt ir kas tāds,kas ir noslēpts un tam jānāk ārā, iespējams brīdināt par kaut ko. Esmu vēl lielākā nesaprašanā. :%27-(
01.11.2011 16:41 |

Reitings 16208
Keitija-man vel ir bijis ta,ka sapni redzu savu bijuso virieti un loti raudu...velak uzzinu,ka vins par mani apprasijies,interesejies,ka iet !
Esmu loti biezi noverojusi pie sevis,ja sapni redzu kadu cilveku,par kuru nemaz nedomaju,tad tas cilveks doma par mani.Tiesam kompliceti ar tiem sapniem,jo daudzas lietas notiek musu zemapzina!
01.11.2011 16:46 |

Reitings 145
Emanuelle- nē, es dzīvoju kopā ar radiem. Ir cilvēki,kas dzīvo tālu- daži mani draugi,bet regulāri sazinamies un kad sanāk, tiekamies.
Pēc Tava rakstītā,iedomājos, mūs ar draugu šķir attālums, nesanāk tik bieži tikties kā gribētos.Viņš ir vienā LV galā,es otrā. varbūt tas ir tas iemesls? Jo es pēc viņa ļoti ilgojos, dažreiz ir ļoti grūti,bet sapņos es viņu neesmu redzējusi pēdēja' laikā...
01.11.2011 16:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits