Iesakiet sporta klubu Rīgā, kur ir interesantas fitnesa nodarbības un vēl patīkamākas cenas abonamentiem (studentiem)! Un vai ir kaut kur Rīgā pieejamas tikai BodyBike nodarbības?
jautājums paliek neatbildēts - kur rīgā kāds labs, jauks un salīdzinoši lēts sporta klubs?
Kolonna diemžēl nederēs, jo mums neder tā atrašanās vietas. Bet paldies par ieteikumu!
Cukurvāvere Tev meitenes tik ļoti cenšas palīdzēt tērē savu laiku skaidrojot.. bet no Tavas puses bez maz vai ko jūs te nesaprotat tas man neder šis man nepatīk un neviena paldies tām kas cenšas izlīdzēt google.lv ir pilna ar informāciju skaties pēc sava rajona un katram sporta klubam ir mājaslapa.
Un jā zinu, ko tagad grasīsies par mani uzrakstīt tāpēc varbūt aiztaupi to.
Nelsaiiju visus komentarus, bet visai biezhi ljoti labi piedaavajumi uz sporta klubiem ir atrodami akciju lapaas, kaa piemeeram - www.kopaletak.lv (shobrid irpiedaajums).
Taapat
www.zizu.lv,bet shobriid nekaadi piedavajumi uz sporta klubiem nav, bet katru dienu var visu ko atrast.
tad vel -
www.deal24.lv ir piedavajums par 16ls abonaments.
es pagaidām esmu pozitīvi noskaņota pret Cityfitness. nodarbības interesantas, treneri iedvesmojoši, bodybike nodarbībām daži treneri vispār tik forši cilvēki :) tur attieksme man ļooti patīk :)
Huļiganka - vislabākās atsauksmes par A-step. Esmu tur gājusi ar pārtraukumiem, katreiz tāda māju sajūta. Grupu nodarbības ar ļoti augstu intensitāti - tieši tādas, kā man patīk.
Klubs gan ir maziņš, ir arī maziņa treniņzālīte. Vēl nesen vienā no portāliem bija vienreizējā apmeklējuma kuponu akcija. Varbūt vēl aktīva, tad var aiziet izmēģināt.
man gan, personīgi, A-step nu tā - ne visai, kaut gan pati to šobrīd apmeklēju. paralēli tam vēl apmeklēju Veselības Fabriku, tur man patīk daudz labāk :)
es gāju 1,5 gadu uz Atlētiku un vislabākās atsauksmes par trenerīti Evelīnu (l)
esmu gājusi arī kādus 6 mēnešus uz A-Step, tad viņš toreiz atradās uz Lāčplēša ielas, arī vislabākās atsauksmes, tagad gan jau ir ar plašākām telpām utt. :-)