Ko var darīt internetā,ja garlaicīgi?
Cosmo arī īsti nav ko darīt.
Čatos? Ko dara čatos? Seksu tik laikam piedāvā.
Bet es gribu ar kādu sakarīgu cilvēku pamuldēt beztēmā. 4.diena pēc kārtas,kad brīvs un man jau ir garlaicīgi.
vakar iegāju onlychat, raksta man kkāds puisis. tā pieklājīgi apsveicinās, pajautā, kā man iet. tad prasa, cik man gadu. es prasu pretī. šis saka, ka pirmais prasījis. es - ka es otrā un divi ir lielāks cipars. viņš - bļa, atbildi :D (t)
Renē, Nu čalim skaidrs nodoms.
Es parasti lasu blogus, skatos bildes, agrāk, tas bij ļooti sen, bij apollo čats, tas bij foršs, tur ar savu bijušo iepazinos. bet tad vēl biju sīka un nesapratu neko no dzīves savos 15.
Kursabiedrenei bij jāatsūta kravas mašīnas dati, lai varu izmaksas aprēķināt. Atsūtīja sms ar - tūlīt, bet pagājušas vien nieka 7h :-D :-D :-D Varēs pati rēķināt :-P
Man vispaŗ besī, ka šitā dara, ir jārēķinās ar citiem cilvēkiem.
ieteica nomainīt, nu atceries tādu spēli,kur kartīte ar cipariem, viens velk ārā cipariņus un ja tāds ir uz Tavas kartītes, Tu liec virsū muciņu. :D
Domāju,ka daudzas zina to spēli!
Sveikas!
nesen tik parrados majas!
vakar bija forši/jautri ;-) tikai veljoprojam briinos kaa man tik mazaa laikaa ieliida iekshas 2 shampja pudeles un pat ne ar vienu nepadaliijos :-D un sodien ar juutos ljooti labi :-) tagad šķirstu vakardienas bildes un smejos :-D njaaa...
labprat tagad gulshnjaatu un filmu skatiitos bet diemzel jamacas :-( un veljoprojam ssokolade mani nepievilj lai sodien justos labaa stavoklii :-D
aaa un, ja vēl kādai nav ko darit, var pieteikties man uztaisīt bilžu kolāžas vai vismaz painstruēt, kā un kur to var izdarīt, citādi es tik blonda sen neesmu jutusies :-(
Late.ja vajag attirit organismu,vislabaak paliidzees uudens ar laimu un citronu :-) un ja gribas kaadu atslodzes dienu uztaisiit,pagatavo kko no augljiem vai darzenjiem ;-)