Vakara pļāpāšana :D

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009

Labs vakars Jūsu mājās :-D :-)

Kas šodien interesants noticis? Kāds plāns šim vakaram?

Daudzas jau laikam pie Lates šampīšus dzer :-)

Man šovakar pārāk daudz bija jāizdara, tāpēc pie Lates šampīti nedzeru.

Tikko uztaisīju siera kūku, ieliku ledusskapī un visas, cosmo meitenes, lūdzu turiet par mani īkšķus, lai rīt tā kūka būtu ēdama un visa vienā masā. :-D

Burvīgu šo vakaru :-) Man šis ir pēdējais vakars vienatnē (l)

28.10.2011 23:01 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Labs vakars!
Uztaisīju vīrietim pilnu šķīvi ar karbonādēm, sev pilnu šķīvi ar vistas filejām un tagad ir tik labi :-D
Tagad pat nezinu - vai nu pasēdēšu netā vai arī filmu paskatīšos, jo vīrietim jāmācās. Man gan slinkumiņš mācīties - atlikšu uz 7dienu :D
28.10.2011 23:56 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
sveikas, meitenes! :)

šodien no rīta puses sanāca iepirkt pārtiku un pastaigāt , bija ļoooti patīkams gaiss vispār, dīvaini, bet man patika tajā vēsumiņā pastaigāties :)
pēctam jau atnācu mājās, savācu istabu ļoti aši un tad pagatavoju saldo bruneti, rīt no rīta būs salds dienas iesākums (l) un tad jau pārējo dienu notuntulējos pa mājām, tā teikt vienkārši darīju neko.. nu nav jau tā, ka pilnīgi neko, ēdu vienkārši burvīgi izsautētus kāpostus un radās patīkama Ziemīšu noskaņa un sajūtas. :-) nesen aizgāju uz veikalu pakaļ saldējumiem vairāk gan tapēc, lai izkustētos. un tikko paēdu vakariņas - mozarella ar papriku un baziliku! atlikušais vakars pagaidām neizdibinams, bet , ja tas būs mierīgs, tad pieķeršos domraksta plānam klāt! :-P

patīkamu vakaru visām! (l) (l)
29.10.2011 00:05 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
labu vakaru :D es tikko pienaacu pie kompja, esmu iesildiijusies ar vinchiku, nopirku izmeeginaashanai kaut kaadu viinu, kas ir ar kokosriekstu garshu :D biju domaajusi, ka tikai likieri ir ar shadaam garshaam :-P
Un vispaar, man ir kueščens - Kefiirs jau ir valjaa? cik zinu tas bij ciet uz rekonstrukciju |-)
29.10.2011 00:08 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
hmm,tad jau esmu pillā no 025 liķiera :D,bet pretēji,tāds labais noskaņojums,tikai viena šaize,nav kur skriet, tagad mēģinu pierunāt kādu vientuļo koijotu uz rītdienas ballīti,būtu vismaz kkāds fīlings (l)
29.10.2011 00:13 |

Reitings 7596
ciu!
atbraucu no darba,sodien darbaa jutos kaa veca beka :-D pietam naudas lietas bija jakarto,ka smadzenes vel vairak vajadzeja darbinat,bet nu darba formu nokartoju,kko paspeju darba izdarit un tagad jagatavojas prezentacijaam uz ritdienu...gaidu ritdienas vakaru-balliti (l)
29.10.2011 00:57 |

Reitings 1852
Labvakar!
Šodien negāju nekur tusēt, izvēlējos palikt mājās, paskatīties tv ( pa syfy šausmenes rāda), kā arī pamācīties un padzert vīniņu! :-D Protams, mācības tiek noliektas pēdējā vietā lai kā arī censtos padarīt tās par primārajām.
Draugs šiverējas virtuvē, jo viņam šausmīgi kārojas ko garšīgu. Tagan ņem un cep kaut kādu kūku vai ko tamlīdzīgu, bet smaržo debešķīgi. :-D
29.10.2011 01:04 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Es tikko pamodos no maza miedziņa un kautko atklāju. Šķiet es visu dienu staigāju apkārt ar tikai vienu uzkrāsotu aci, ppats dīvainākais,ka tāda biju uz darba interviju, un mani pieņēma darbā :-D
29.10.2011 01:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits