Vīrietis tālumā

Reitings 133
Reģ: 04.03.2009

Hei, meitenes!

Jums noteikti daudzām arī ir bijušas situācijas, kad ar vīrieti nesanāk tikties ilgāku laiku, jo dzīvojat ļoti tālu viens no otra.

Jautāju Jūsu pieredzi attiecību noturība. Tomēr saprotams, ka attiecības iznāk diezgan platoniskas, vairāk sarakste, sazvanīšanās utt. Man dažreiz liekas, ka jāizbeidz šitā sevis spīdzināšana...

28.10.2011 14:45 |

Reitings 59
Reģ: 05.05.2010
Man ir jautājums- Taas kuras satiek savus puišus brīvdienās, vai Jūs katru dienu sazvanaties kad neesat līdzās? (t) Vai varbūt sms pirms guletiešanas? Kaa tas ir?
28.10.2011 20:44 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Kad mēs tikāmies tikai brīvdienās, mēs sazvanīties gan katru dienu nesazvanījāmies, jo abi neesam telefonsarunu fanāti, bet skype gan bija praktiski katru vakaru, sms arī pa dienu (atkarībā no dienas aizņemtuma pakāpes), bet vismaz dažas bija katru dienu. Īsti neatceros, vai pa visu laiku bija kāda diena, kad nekādas komunikācijas. Tieši tagad ir lielāka iespēja, ka tāda diena ir, jo dzīvojam kopā, bet, ja viens aizbrauc kaut kur (piemēram, uz brīvdienām laukos), tad nesteidzam sazināties, jo atpūta taču nāk tikai par labu, kā arī komunikācija ar citiem :)
29.10.2011 00:15 |

Reitings 133
Reģ: 04.03.2009
felixx- to es biju domājusi kā attiecību modeli( dzīvot kopā) nevis tieši ar šo vīrieti.
Iedomājieties, mēs vidēji apmainamies ar 1-2 e-pastiem dienā, kuri sastāv no aptuveni 5 teikumiem. :) Dažreiz sazvanamies arī, bet retāk kā 1x nedēļā.
29.10.2011 13:29 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
oāze, mēs katru dienu sazvanāmies, sarakstāmies un runājamies skype. Protams, ja vien nav extra aizņemtā diena, bet tāpat viņš mani modina un novēl labu nakti.
jāatzīst gan, ka tā ir grūtāk. parunāt 1x nedēļā būtu daudz vieglāk, jo mazāk laika atliktu ilgoties un skumt, bet abi esam tā pieraduši. ja neparunājam, šķiet kaut kā dīvaini.
29.10.2011 14:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits