Sveikas :-)
Vēlos griesties pie Jums ar padomu.
Mana situācija tāda. Audzinu viena pati savu dēliņu, nu jau būs 3 mēneši. Bērna tētis ar kuru man bija attiecības uzzinot ka esmu stāvoklī, palika vienaldzīgs un nelikās ne zinis. Visu grūtniecības laiku nesaņēmu nekādu atbalstu un ieinteresētību, pat tad kad gulēju uz saglabāšanu. Tā vietā tikai nemitīgi apvainojumi, draudi un nemitīga morālā sāpināšana. Bija periods kad pēdējos mēnešos viņš uzradās ar piedošanu un visu pārējo, bet tad atkal pazuda. Par dzemdībām pati izlēmu paziņot nosūtot sms un ar to arī viss sākās... Šobrīd viņš bērnu vēlas satikt, saka ka grib rūpēties, gan esot kopā gan atbalstot materiāli. Vēlas veidot attiecības ar mani. To visu kas bijis agrāk viņš attaisno ar bailēm no atbildības. esam abi jauni, viņam 21 gads, bet tik un tā.... visu šo laiku es cīnījos viena un tagad uzrodas viņš un pazemīgi lūdzas pēc manis un bērna. dzimšanas apliecībā pie tēva vārda ir strīpiņa. šobrīd aiz dusmām un naida es principā vēlos aizliegt tikšanos ar bērnu, nevēlos ne tuvumā laist. sakiet, ko jūs manā vietā darītu? :-(