puisis ar visu sirdi darbā

Reitings 17
Reģ: 27.10.2011

Ar savu puisi esmu kopā jau 5gadus,nav viegli,it īpaši pēdējos 2gadus,viņš ir iegrimis darbā,katru dienu 6.00 ceļās un apmēram līdz 21.30 strādā.Viņa tēvam ir savs bizness un puisis arī strādā kopā ar viņu,bet var teikt,ka to vairāk vai mazāk ir pārņēmis mans puisis,viņa tēvam arī ir problēmas ar alkaholu,tāpēc kā otrs galvenais ir puisis,kuŗš pieradis visur skriet,kur vien tētiņš liek..jau daudz reizes esmu ar viņu par to runājusi,viņš strādā pat bieži vien brīvdienās,varētu teikt,ka ļoti maz laika pavadam kopā,pat vasarā tikai vienu reizi kopā ar viņu biju aizgājusi uz jūru kaut arī dzīvoju Jūrmalā un līdz jūrai ir 5min ko iet,varētu teikt,ka dienās,kad neesmu darbā sēžu viena pati mājās,arī pat brīvdienās..

neilgi pirms 5gadu kopā būšanas izliku visu,pateicu,ka nevaru tā izturēt,aizbraucu pie vecākiem,bet tad atkal viņš man nelika mieru,salabām,teica,ka mainīsies,saprotot,ka pārvēties par ''robotu'',bet viss turpinās,grūti jau tā pēc 5gadu būšanas pateikt visam atā,iekšā vienmēr kaut kāda cerība,kaut arī cik ilgi var gaidīt,varbūt viņš ir un paliks darbholiķis,negribētu tādu cilvēku blakus it īpaši,kad būtu savi bērni..ir arī tā,kad man ļoti patīk melnādaini vīrieši,tāpēc grūti atteikt kādam nelielam čatiņam skypā,zinu,ka nav labi,bet pietrūkst mīļuma,komplimentu,ko nevaru sagaidīt no puiša.

27.10.2011 23:21 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
manējais arī daudz strādā,dažreiz es viņu pa darba dienām neredzu,bet brīvdienās atkal es strādāju..nu tā viņās ir...vai nu pieņem vai ej prom...
28.10.2011 15:35 |

Reitings 17
paldies,meitenes par atsaucību un par ieteikumiem,laikam jau ar to darbu viss būtu citādāk,ja viņš jau pirms tam būtu atradis vēl vienu normālu darbinieku,kas būtu gatavs darīt visu to pašu,ko viņi:gan ar mašīnu izbraukāt kur vajaga,gan saimniecības darbus darīt,bet sakot,ka grūti tagad atrast kādu cilvēku,kurš gribētu strādāt,ok,minimālā alga būtu,bet 3dienas strādā,3brīvas,tā tas notiek pārējiem darbiniekiem.Grūti teikt,ka tā līdz galam meklē viņš tos darbiniekus,pats labāk atdodās visai šai skraidīšanai pa darba lietām..
28.10.2011 18:06 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Bet vai tad tās pašas 3h dienā ir maz? Ja attiecībās abi strādā, katram vēl kaut kādas savas intereses ir, nevis vienīgā interese ir otrā pusīte, tad man 3h dienā nebūt neliekas maz, bet varbūt kaut ko nesaprotu. (t)
28.10.2011 19:00 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
ja cilvēks ir pieradis būt ar otru nepārtraukti, tad tās 3h varbūt tiešām ir maz.
Man tās ir daudz.
28.10.2011 19:53 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
3 h, no kuraam 2 h vinsh seez pie datora un biida visaadas gjeelas :D man paliek apmeeram 1 h :D un jaa....es neesmu pie taa pieradusi, man vajag daudz uzmaniibas, taada nu es esmu. Man ir arii savas intereses un tiekos arii ar saviem draugiem utt...bet man vnk kaa gaiss nepiecieshams ar vinju katru vakaru paarrunaat visu, kas pa dienu noticis, citaadi manaas smadzenees notiek atsveshinaashanaas no shii cilveeka. Varbuut tas ir taapeec, ka es uzskatu vinju par savu galveno gimenes locekli, jo pa lielam man ir tikai ome un opis, kurus redzu, labi, ja vienu reizi 2os meeneshos (vinji nedziivo riigaa).
28.10.2011 20:08 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Ā, nu tā jau ir cita lieta - es biju domājusi, ka 3h, ko reāli pavada kopā, nevis pavada abi vienā vietā, bet katrs darot savas lietas - sēžot pie PC utt. ;-)
28.10.2011 20:12 |

Reitings 17
jā,ja nu man būtu vēl tās 3h dienā:D:D,ja viņš atbrauc mājās labi ja 21.30,tātad pasēž pie datora,protams izrakņājas pa ss.lv sadaļu automašīnas,paēd un tad jau liekamies gultā,parasti ejam gulēt ap 23.00,tātad tur pat tās 3h man nesanāk:D
šodien sarunāju ar viņu,lai paņem bik brīvu,no rīta tāds prieks piecelties kopā ar kādu sev blakus,bez darba darīšanām neiztikt no rīta puses pabraukājāmies pa darba darīšanām,tagad vēl viņš pa darbu,bet solīja pēc 30min būt mājās,vismaz šodien ātrāk viņš būs,jo rīt nesanāks,abi strādājam.
28.10.2011 20:51 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Tev patiktu labāk ja viņam vispār nebūtu darba un viņš caurām dienām sēdētu pie tv dīvānā un sūktu alu?Tak padomā ar galvu! Tas ir ģimenes bizness, cik noprotu, kādam taču ir jāstrādā!Nepamatoti Tu cepies! (t)
Iedomājies sevi viņa vietā, ko Tu darītu?!Tēvam pateiktu- eu, sorry, nevaru strādāt man ir puisis, kuram par maz veltu laiku!? :-D
28.10.2011 22:42 |

Reitings 17
Actiņa,tu nesaproti situāciju,vēl jo vairāk,ja viņš strādā pie tēva var sarunāt,lai vairāk dienas ir brīvas,ne jau viņam tagad maksā vairāk,ka viņš tur visu laiku strādā,kas tās vairs pa attiecībām,ja puisis visu laiku strādā un nevelta pietiekami laiku attiecībām!!!
ok,ne visiem saprast!
30.10.2011 15:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)