Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

puisis ar visu sirdi darbā

Reitings 17
Reģ: 27.10.2011

Ar savu puisi esmu kopā jau 5gadus,nav viegli,it īpaši pēdējos 2gadus,viņš ir iegrimis darbā,katru dienu 6.00 ceļās un apmēram līdz 21.30 strādā.Viņa tēvam ir savs bizness un puisis arī strādā kopā ar viņu,bet var teikt,ka to vairāk vai mazāk ir pārņēmis mans puisis,viņa tēvam arī ir problēmas ar alkaholu,tāpēc kā otrs galvenais ir puisis,kuŗš pieradis visur skriet,kur vien tētiņš liek..jau daudz reizes esmu ar viņu par to runājusi,viņš strādā pat bieži vien brīvdienās,varētu teikt,ka ļoti maz laika pavadam kopā,pat vasarā tikai vienu reizi kopā ar viņu biju aizgājusi uz jūru kaut arī dzīvoju Jūrmalā un līdz jūrai ir 5min ko iet,varētu teikt,ka dienās,kad neesmu darbā sēžu viena pati mājās,arī pat brīvdienās..

neilgi pirms 5gadu kopā būšanas izliku visu,pateicu,ka nevaru tā izturēt,aizbraucu pie vecākiem,bet tad atkal viņš man nelika mieru,salabām,teica,ka mainīsies,saprotot,ka pārvēties par ''robotu'',bet viss turpinās,grūti jau tā pēc 5gadu būšanas pateikt visam atā,iekšā vienmēr kaut kāda cerība,kaut arī cik ilgi var gaidīt,varbūt viņš ir un paliks darbholiķis,negribētu tādu cilvēku blakus it īpaši,kad būtu savi bērni..ir arī tā,kad man ļoti patīk melnādaini vīrieši,tāpēc grūti atteikt kādam nelielam čatiņam skypā,zinu,ka nav labi,bet pietrūkst mīļuma,komplimentu,ko nevaru sagaidīt no puiša.

27.10.2011 23:21 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
Nu zini labāk ar visu ieiet darbā nekā alkoholā.
27.10.2011 23:23 |

Reitings 17
Šoreiz par alkaholu neiet runa,bet par to,ka maz laika varam veltīt otram un es esmu tā kurai visvairāk pietrūkst kopā būšanas.
27.10.2011 23:26 |

Reitings 4718
Vienkārši nekad jau sievietei nav labi, es pateicu savu piemēru, ka zinu sievietes, kas čīkst par darbu un kas par alkoholu, tad jau labāk darbs.
bet risinājumu var noteikti atrast, ja labi abi grib. ;-)
27.10.2011 23:28 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Saprotu Tevi, es savējo arī redzu vēlu vakaros. Viņš ceļas 6 un dodas uz darbu, vakarā ap 20:00 tikai mājās, + vēl sestdienās viņam neklātiene. Vienīgā brīvdiena ir svētdiena. Un jā man tas laiks ko pavadām kopā ir par maz. Pilnīgi saprotu Tavu situāciju
:-(
27.10.2011 23:34 |

Reitings 17
Nu re!
Vienkārši ir tāda sajūta itkā esmu viena,tiešām neesmu pārliecināta vai visu mūžu gribētu nodzīvot ar cilvēku,kas visu laiku ir darbā un maz velta laiku attiecībām,gribās kaut kādas kopīgas aktivitātes brīvajā laikā,pasportot,utt,bet viņam tam pilnīgi nav laika.
27.10.2011 23:38 |

Reitings 5478
Saprotu Tevi,jo esmu bijusi līdzīgā situācijā!Arī puisis bija liels darbaholiķis,visu laiku darbs,darbs,darbs.Pat brīvdienās neatlika man laika.Man tomēr tas apnika un es sapratu,cik daudz es/mēs zaudējam no šādām attiecībām,es to nespēju vairs pieņemt,5 gadi jau bija pietiekams laiks!Tagad vairs šī problēma nav un esmu ļoti priecīga,ka sevi vairs tā nemoku,vienas vienīgas raizes,tikai atšķirība tāda,ka nedzīvojām kopā!
27.10.2011 23:38 |

Reitings 17
Viņš mainījās vai arī jūs izšķīrāties?
Man jau viena draudzene arī visu laiku bīdija mani uz to,lai šķiramies,viņa man ļoti palīdz un saprot,bet es esmu tā vājā,kas nevar pateikt viņam viss.
27.10.2011 23:40 |

Reitings 5478
Mēs izšķīrāmies, bet šis nebija kā galvenais iemesls,bet viens no Top3!
27.10.2011 23:52 |

Reitings 4298
Jordana, Tu runā tieši kā mana mamma. Jo man ir gandrīz identiska situācija! Protams, ka es negribētu, lai mans puisis būtu labāk alkoholiķis, nekā darbaholiķis, bet tici man, arī ar puisi - darbaholiķi ir ļoti grūti. Cilvēks, kuram tā nav, diez vai līdz galam spēs to saprast..

Arī manam puisim ir ģimenes bizness, kurā viņš arvien vairāk un vairāk ir iekšā un darbs vienmēr viņam ir un būs pirmajā vietā, diemžēl. Puisim šķiet daudz jau tas vien, ka reizi gadā uz dažām dienām aizbraucam kādā ceļojumā.
Esmu daudz maz ar to samierinājusies un, kamēr esam divi vien, vienkārši bieži pavadu laiku ar draugiem, savu ģimeni, bet tas, kas mani satrauc - mēs drīzumā gribētu bērniņu, bet es tiešām nevēlos būt gandrīz vai vientuļā mamma, kurai vienai pašai par visu jārūpējas, kamēr puisis strādātu 20 stundas dienā, 7 dienas nedēļā.
Tomēr zini kas šajā visā ir pozitīvs? Izlēmu kaut ko izdarīt sev un aizbraucu dažus mēnešus pamācīties un padzīvot ārzemēs. Puisis beidzot laikam ir sapratis savu apmātību ar darbu un tagad, kad pēdējo reizi biju Latvijā uz pāris dienām, viņš vienkārši paņēma tās 2 dienas brīvas un mēs visu laiku pavadījām kopā (nezinu, pirms cik gadiem kaut kas tāds pēdējo reizi notika), kaut kas tiešām ir mainījies uz labo pusi :)
Varbūt arī Tev vajadzētu ko līdzīgu izdarīt? Vai Tu studē? Varbūt vari aizbraukt kādā apmaiņas programmā? Vai arī caur darbu tikt kādā komandējumā uz ilgāku laiku? Padzīvosi citā valstī, iepazīsi citus cilvēkus, gan Tu sapratīsi, cik daudz Tev šīs attiecības nozīmē un, vai esi ar mieru tā dzīvot visu atlikušo dzīvi, gan puisim būs laiks padomāt un padzīvot bez Tevis.
Katrā ziņā, mūsu gadījumā mums abiem tas ir palīdzējis.
27.10.2011 23:54 |

Reitings 4718
Man ir ļoti līdzīgi. Arī draugs ar visu sirdi spēj ieiet darbā un strādāt kaut vai 24h diennaktī.
Esmu samierinājusies un tiešām labāk domāju par to, lai nav alkoholiķis. Vismaz cilvēks kaut ko dara, nevis sēž ar aliņu pie sporta spēlēm :-D
27.10.2011 23:56 |

Reitings 17
Nu jā,man tomēr prasās vidējo ''x'',tādu nav maz!!
Ja godīgi pēdējā laikā bieži domāju par braukšanu prom uz ārzemēm,bet ja gribu braukt prom,tad attiecības ar puisi mums izjūk,jo viņš ir patriots un arī ir diezgan greizsirdīgs,viņš necieš ārzemniekus,kas glūn virsū skaistajām latvietēm,jo ir bijušas situācijas,kad kādā klubiņā dejojam un protams ārzemnieki arī lūr virsū manam puisim redzot un viņš aisvilstās,pat mani vienu viņam nepatīk nekur laist,tā kā,tas atkrīt.Prieks,ka jums tā viss pamainījās.Par to tuvāko nākotni jau ir bažas,kā būs,kad būs vēl viens ķipars starp mums,kaut kā negribās visu laiku būt vienai ar bērnu,kau arī kas zin,kas notiks vēl pēc pāris gadiem..
Man jau te viens ļoti inteliģents puisis rakstīja,25gadi,dzīvo Francijā,teica,lai laižu pie viņa pamācos 1gadu valodu un tur pārvācos uz dzīvi,tiešām tāds sportisks,spēlē futbolu,basketbolu uz peldēšanu iet,strādā,vienmēr esmu gribējusi tādu aktīvu puisi ar kuru varētu kopā skriet un darīties.:)
28.10.2011 00:12 |

Reitings 4298
kad Tu tā stāsti, izklausās, ka Tu stāsti par manu puisi! :D
Arī viņš ir patriots, arī ir greizsirdīgāks nekā es (man nav iemesla pat būt greizsirdīgai, viņš tik daudz laika pavada darbā, ka zinu, ka viņam neatliek laika pat iedomāties par citām sievietēm :D), pirms pāris gadiem pateica, ka, ja braukšu prom kaut uz neilgu laiku, starp mums viss būs beidzies, tomēr, kad attiecības kļuva arvien nopietnākas, pateicu, ka braukšu un viņš to ir pieņēmis.
Bet šķiet, ka Tev tiešām kaut kā vajag parādīt puisim, ka neesi gatava viņu katru vakaru paklausīgi un pacietīgi gaidīt mājās, rūpēties par viņu, nesaņemot to pašu pretī. Varbūt vismaz aizbrauc kādā ceļojumā ar draugiem? Puisim acīmredzot ir labi tā, kā ir tagad un viņam tiešām vajag padzīvot citā situācijā (bez Tevis), lai saprastu, kas viņam ir svarīgāks (pieņemu, ka tā pat kā manam puisim, darbs tik un tā paliks pirmajā vietā, tomēr varbūt vismaz viņš sāks vairāk laika veltīt Tev).
28.10.2011 00:19 |

Reitings 4298
kad Tu tā stāsti, izklausās, ka Tu stāsti par manu puisi! :D
Arī viņš ir patriots, arī ir greizsirdīgāks nekā es (man nav iemesla pat būt greizsirdīgai, viņš tik daudz laika pavada darbā, ka zinu, ka viņam neatliek laika pat iedomāties par citām sievietēm :D), pirms pāris gadiem pateica, ka, ja braukšu prom kaut uz neilgu laiku, starp mums viss būs beidzies, tomēr, kad attiecības kļuva arvien nopietnākas, pateicu, ka braukšu un viņš to ir pieņēmis.
Bet šķiet, ka Tev tiešām kaut kā vajag parādīt puisim, ka neesi gatava viņu katru vakaru paklausīgi un pacietīgi gaidīt mājās, rūpēties par viņu, nesaņemot to pašu pretī. Varbūt vismaz aizbrauc kādā ceļojumā ar draugiem? Puisim acīmredzot ir labi tā, kā ir tagad un viņam tiešām vajag padzīvot citā situācijā (bez Tevis), lai saprastu, kas viņam ir svarīgāks (pieņemu, ka tā pat kā manam puisim, darbs tik un tā paliks pirmajā vietā, tomēr varbūt vismaz viņš sāks vairāk laika veltīt Tev).
28.10.2011 00:19 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Labāk tā, nekā darbam vispār nepievērst uzmanību, respektīvi nestrādāt, un visu laiku gribēt būt kopā.
28.10.2011 00:24 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
atrodi kaut kādu nodarbošanos arī sev, kaut vai palīdzi viņam kaut kā... gan jau puisis sakārtos lietas un mājās arī sāks rasties.
28.10.2011 00:25 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Iesaku Tev padomāt, ko Tu varētu darīt lietas labā, lai viņam vairāk gribētos atrasties mājās pie Tevis, nevis darbā un pie tēva.
Respektīvi, nevis tā kā čīkstēt un pieprasīt, lai ir mājās ar Tevi, bet gan pašai rīkoties un radīt apstākļus.
28.10.2011 00:42 |

Reitings 3
Reģ: 28.10.2011
Ja vins tikko iegajis taja biznesaa, tad ir saprotams, ka no sakuma jastrada ari brivdienas un virsstundas. Kad bizness nostabilizesies, tad ari vares nedaudz atslabt un atvelet pietiekosi daudz laiku jusu attiecibam, Tev. Tomer, jebkuram cilvekam vajag ari atpusties, vienkarsi nostadi vinju fakta prieksaa, ka vai nu vinjs maina savu dzivesveidu, respektivi, izbrive nedeeljaa dienu, kuru jus pavadat kopa arpus majas.Vai ari tu saksi domat ka pielikt jusu attiecibam punktu. Lai cik aiznjemts vinjsh ir darbaa,dienu var izbriivet un veltit atputai kopa ar tevi, /JA grib/
28.10.2011 01:46 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
es tevi saprotu, man ar tā ir bijis, tiesa, ne tik ilgstošās attiecībās, tomēr tās izjuka, jo es nespēju pieciest neklātienes attiecības. manuprāt, tas atsvešina cilvēkus un liek otram justies kā pēdējā vietā.
28.10.2011 15:21 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Varbūt viņš cenšas, lai jums nekā netrūktu? :-)
28.10.2011 15:27 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
man ir tieshi taapat. redzu savu draugu labi, ja 3 h dienaa un 7diena ir viena vesela diena, kuru vinsh, protams, izmanto, lai kaartiigi izguleetos. Taapeec, es zinu kaa tas ir. Arii par to daudz runajam, bet sheit ir jaizveelas vai nu labs darbs un ir nauda vai slikts darbs un nav naudas :-/
28.10.2011 15:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!