Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attapības testi

 
Reitings 80
Reģ: 01.03.2010

Sveikas dāmas! (l)

Lieta tāda, ka organizējot vienu pasākumu, man ir vajadzīgi attapības testiņi...

Varbūt Jūs variet man palīdzēt un kādu ieteikt vai arī kur lai tos meklēju netā (savādāk esmu jau izmeklējusi sev zināmās vietas krustu - šķērsu un nekā)...

Paldies! :-)

27.10.2011 22:56 |
 
Reitings 80
Reģ: 01.03.2010
up
27.10.2011 23:07 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Negribu atklāt publiski visus savus trumpjus, ar kuriem varu paspīdēt gandrīz katrā tusiņā (vienīgi, draugi dažus jau ir "atkoduši"), tomēr dažus tādus vienkāršākus varu pastāstīt:

1) Saki, ka visi viesi dosies uz neapdzīvotu salu un katrs var izvēlēties, ko paņemt līdzi. Piemēram, Anniņa saka "es došos uz vientuļu salu un līdzi ņemšu alkoholu", Tu saki, ka viņa droši var ņemt līdzi alkoholu, savukārt, kad arī Pēterītis gribēs ņemt līdzi alkoholu, viņš to nevarēs darīt (doma tāda, ka katrs drīkst ņemt līdzi tādu lietu, kuras pirmais sākuma burts sakrīt ar personas vārda pirmo sākuma burtu).

2) pasaki visiem, ka viņiem katram pēc kārtas būs jāatkārto tieši tas, ko dari Tu (bija kaut kāds skaitāmpantiņš, izmantojot pirkstu kustības, bet var izmantot jebko, ko parādīt citiem atkārtošanai), visticamāk, paies ilgs laiks, kamēr kāds varēs to atkārtot. Iemesls tāds, ka Tev jāsaka "atkārtojiet tieši to pašu, ko daru es" un tad neuzkrītoši janokremšķinās un jāsāk rādīt atkārtojamās kustības. šis var turpināties tik ilgi, kamēr kāds beidzot piefiksē to neuzkrītošu nokremšķināšanos :)

3) sarunā kādu sabiedroto no kompānijas (bet tā, lai citi neko nemana, neuzzina), nolieciet telpā kādu priekšmetu, piemēram, šampanieša pudeli, izej no telpas, pirms tam pasakot, ka kādam no klātesošajiem jāpieskaras pudelei). Kad ienāc atpakaļ, patausti (vai pasmaržo (atkarībā no tā, kāda kompānija)) visiem rokas, brīdī, kad taustīsi tās personas rokas, kura pieskārās pudelei, Tavs sabiedrotais dos zīmi (piemēram, nokleposies, nokremšķināsies, nošņaukāsies vai tamlīdzīgi, iepriekš par to sarunājiet). Parādi kādas 3 reizes, ka šādi spēj ar sajūtām noteikt, kurš pieskārās pudelei. Visi parasti ir sajūsmā un neizpratnē :) šis ir viens no labākajiem ballīšu attapības testiem. Kad kāds cits mēģinās iziet ārā un pēc tam uzminēt, kurš pieskārās pudelei, visticamāk, ka nekas nesanāks :D

Lūdzu, ceru, ka kaut kas noderēs.
28.10.2011 00:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits