Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

par veselību runājot

Reitings 671
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes. Man gribētos dzirdēt jūsu domas,lai gan man pašai tas liekas diezgan muļķīgi, ko te rakstīšu, bet nu tomēr.

Šodien paliku mājas, uz darbu neaizbraucu. No rīta jutos tā it kā varētu visas iekšas izvemt. Vienkārši rāva vēmienu. Galva dulla, sāp. Pēdējā laikā man ir daudz stresu, brīžiem liekas, ka vajadzētu psihenē ārstēties, jo stresa situācijās es nespēju sevi valdīt. Līdz ar to, man nav spēka neko padarīt, un tik līdz man paliek fiziski slikti, tā viss, nekur neeju. Nu piemēram, kā tas notika šodien.

Domāju, rīt nebraukt uz darbu, paņemt slimības lapu, iet pie ārsta un izstāstīt visu viņam. Bet vai tas man ko dos? Vai nebūs tā ka vienkārši būšu nosēdējusi mājās, kas liks vēl vairāk sastresoties? Nemāku izklāstīt savas domas,galvā juceklis. Īsāk sakot, vai tāda iemesla dēļ var doties pie ārsta?

27.10.2011 17:17 |

Reitings 145
Reģ: 05.02.2010
man ar mazliet sodien nevisai labi jutos bet sodien darba brivdiena.

nez man sodien tada nemieriga sajuta vajag visu uzreiz paspet uzvisiem biju dusmiga bet beigu beigas viss ir ok savas darisanas nokartoju bet brivdienas ir beigusas jasak stradat.

iesaku palietot kadu teju kas ir pret stresu pagaiso gadu tas man lidzeja un bij ok. (l)
27.10.2011 20:36 |

Reitings 145
Reģ: 05.02.2010
ja zini ja tev ar veselibu patiesam nav labi aizej pie arsta .

bet ja tas ir vienkarsi ta uznak tad atslabinies vanna iedzer teju ,vienkarsi palutini sevi jutisies labak. |-)
27.10.2011 20:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits