Vai kaķiem ir pāraudzināšanas iestādes?

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011

Likšu sadaļā pie veselības-psihiskās veselības. :D

Vai kaķiem ir kāda pāraudzināšanas iestāde vai viņi uzreiz debesīs nonāk?

Vakar no rīta 7.00 iebēru viņiem paiku. Atnācu no darba 16.00, vuiņi jau badā aicina mani uz virtuvi kaut ko viņiem iebērt. Aiz savas labās sirds ( :D ) iedevu viņiem slapjo barību, otrreiz mājās atnācu 24.00, kad šie jau atkal krīt gar zemi kā vajag ēst un ņaud paša nelabā balsī. (e)

Un ko jūs domājat? Vai bija gana? Viņi tieši 5.00 naktī triecas pret manām durvīm, skrāpē tās, ibiooooriioooo, es nesaprotu,kur tādi bardmiras var būt. (e) (e)

Toč vannas istabā uz veļas auklas aiz astēm pakāršu.

Viņi vispār zina,kas ir draudzība un kauns? (e)

27.10.2011 14:33 |

Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Šis gan bija uzjautrinoši :-D :-D :-D
Man kaķim visu laiku stāv barība bļodiņā, un cik viņš grib tik ēd. vienreiz bija milzīga apetīte, tad nāca klusiņām celt augšā, saprata, ka negrib celt bet tie pīkstieni bija - piedod, bet man nav ko ēst :-D :-D :-D
Bet nu cik mīlestību sniegsi kaķim, tik viņš tev! It sevišķi šķirnes kaķiem tā ir. Mans persietis ir tīrākais jaukumiņš (l) (l) (l)
27.10.2011 15:53 |

Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
Man mājās arī minka. Šķiet ka kaķis ēd tā kā ir ieaudzināts jau no paša sākuma, no pašas pirmās dienas gandrīzvai.

Man kaķim trauciņš ar sauso barību stāv visu laiku pilns, kad viņa grib tad iet paēst. Un tas trauciņš nemaz tik ātri netukšojas. Kaķis nepavisam nav resns. ;-)

Slapjo barību nopērku tik uz svētkiem, lai ar kāds gardumiņš :-D

Un pa vidu visam citreiz iedodu pienu vai kādu desas, gaļas gabaliņu.

Domāju, ka kā kaķis ir pieradis ēst no sākuma, tā ēdīs. Kaķus ir šausmīgi grūti pāraudzināt. :-/
27.10.2011 15:57 |

Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
Ā un vēl atcerējos šito teicienu:

Suns domā:"Cilvēks dod man pajumti, mājas, baro mani - cilvēks ir Dievs!"

Kaķis domā: "Cilvēks dod man pajumti, mājas, baro mani - es esmu Dievs!"

:-D
27.10.2011 15:59 |

Reitings 350
:-D
27.10.2011 16:04 |

Reitings 772
Vēl viens iemesls, kādēļ man nebūs kaķi!!! :-D
27.10.2011 16:11 |

Reitings 417
Laikam esmu traka un nenormāla, bet man tieši šo iemeslu dēļ kaķi patīk :D
Tikko pati tiku pie mazas kaķenes. Ak dievs, es dievinu viņu.
Neēd nemaz tik traki, mācam jau no mazotnes, ka nevar rīt bezbožna. Protams, lien klāt, ja kāds no mājiniekiem ēd, bet tad dabū pa degunu un klāt nelien.
Viņa trako it kā būt jācīnās ar miljons ienaidniekiem vai arī gatavotos karam. Protams, rokas un kājas man šobrīd ir saskrāpētas, bet tas mīļums, ko viņa izrāda atsver visu.
Kad viņa pa nakti iekārtojas blakus uz spilvena, nolaiza vaigu vai degunu, un mīļi sāk murrāt ausī kamēr es aizmiegu ir satriecošs. Plus viņa man vienmēr sēž uz pleca kā papagailis un es varu darīt visas lietas, viņa vienkārši vēro.
Kaķi ir personības gluži kā cilvēki.
Saprotu arī Lati, jo tie vienkārši ir izlutināti kaķi, bet ar laiku viņi pieņems Tavu kārtību un paliks vieglāk :)
27.10.2011 16:19 |

Reitings 242
Reģ: 03.10.2011
Man patīk tie tusnīgie runči, kuri gūļ un vēro apkārtējo vidi. Viņiem ir viss, ko viņi vēlas. :-)
27.10.2011 16:19 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man laikam ir labākais kaķis pasaulē (l)

Manam kaķītim sausā barība stāv visu laiku trauciņā,lai vienmēr ir ko pagrauzt-kamēr esmu darbā,guļu. No rīta pirms darba iedodu konservus,vakarā atnākot no darba arī.Un kaķis ir paēdis un mierīgs,viņš paņaud tikai,kad grib pamīļoties ,paņemu viņu rokās un viņš paliek mierīgs :)

Un to sauso barību viņš nemaz tā neēd tik daudz,lēni tukšojas trauciņš,laikam pats saprot,ka tas kā uzkoda domāta vai kamēr es darbā esmu.

Un dzīvnieks jau nav muļķis,viņš taču jūt,kā pret viņu attiecas,un kaķis nav vainīgs pie tā,ka iepriekšējā saimniece ir viņu izlutinājusi,kādēļ viņam jāsaņem par to sods?
Dzīvnieciņš ir dzīva radība ar tādām pašām jūtām kā cilvēks.
Vispār jocīgi,ka var par radībiņu tā izteikties,ok,Lates variants ir,ka ne jau viņa pati izvēlējās sev kaķus,bet nu citas meitenes,kuras tā izsakās... (t)

Man vecais kaķis arī ņaudēja daudz,lai gan viss bija,bet tas jau bija aiz vecuma,un lai vai cik traucēja naktīs,tomēr centos saprast un nedusmoties,jo dzīvnieks tomēr ir atkarīgs no cilvēka.
27.10.2011 16:23 |

Reitings 4261
Carmela, ne jau es viņus sodu,vienkārši dusmojos par to nekaunību,ka naktī ceļ augšā. Lai viņi ēd,cik lien pa dienu, pa dienu var uzprasīties uz visu ko. Bet ne jau naktī dauzīties,lai modinātu un prasītu ēst. Manuprāt,bužināties viņi negrib,jo kā viņi ierauga mani,tā brāžas un virtuvi un aicina mani atkal kaut ko iebērt viņiem trauciņos.
27.10.2011 16:32 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Tieši šī iemesla dēļ man kaķi ne sevišķi patīk. Nu patīk, bet tikai ne man mājās.
Jo cik kaķus zinu, visi viņi ir mūžīgā badā, sevišķi runči.
Nav kā es savai sunei varu pateikt, lai guļ mierīga un viņa guļ. Kā šodien, kad esmu saķērusi kaut kādu draņķa vēdervīrusu, abas gulšņājam. :)
27.10.2011 16:39 |

Reitings 78
Reģ: 30.09.2011
Nju mans milulitis ar ed pa 100,bet nju nav izveligs paldies dievam,sauso ed uz nebedu un kadu vien liek prieksha vinjsh man ir tads ipatnis ka slapjajiem konservien virsu nemaz neskatas,vinjam laikam pietiek ar tam pelem,vardem,kurmjiem un parejiem zveriem ko ara var nokjert!Pienu gan nedodu,tad gan ir skrejamais reizem pat lidz kashtelei nepaspej aiziet!
Vieniga beda ir ta vinja nepratiga spalva kjemeju pa 5 reiz diena savadak nemaz nevar!
27.10.2011 16:49 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Kaķiem govs pienu vispār nedrīkst dot.
27.10.2011 16:51 |

Reitings 78
Reģ: 30.09.2011
Zinu ka nedrikt un kastratinjiem itsevishkji,bet vinjsh atkal ka dulls uz vinju!Majas es ari nedodu,bet zinu ka vinjsh iet pie kaiminja palakties un es neka nevaru padarit!redzu tikai ka mincitim ir atkal shkjidrs veders!
27.10.2011 16:53 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Man neviens nejautāja vai es to kaķi gribu. Brālis paņēma un tagad es mokos (t)
27.10.2011 17:00 |

Reitings 418
Pirms kāda gada paņēmu kaķenīti. To gan esmu izlutinājusi. Ēd arī viņa daudz, bet es tik dodu un dodu, jo gribu, lai viņa ir smuki apaļīga. :-D :-) c
27.10.2011 17:14 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Uzreiz ļoti atvainojos par to, ko teikšu, bet nu, meitenes,izbeidziet pārspīlēt,nu tiešām!man pašai ļoti patīk dzīvnieki, bet nu saprotiet,ka tas ir tikai kaķis!Nu šausmas,kas tad notiks, ja kaķim pa asti uzšaus?????Bērniem taču arī citreiz pa pakaļu sadod un neļauj ēst konfektes kilogramiem!Man tiešām pat dažreiz dīvaina liekas tā pārspīlētā dzīvnieku mīlēšana, sākot ar veģetārismu un beidzot ar bezjēdzīgi dārgu mantu pirkšanu savam mājdzīvniekam!Es saprastu, ja man dzīvnieki riebtos, bet man viņi patīk,pat ļoti, bet nu normas robežās!
27.10.2011 18:13 |

Reitings 4261
katte, beidz! Kaķi ir labāki kā bērni. Un daudzas runā par to,ka kaķi tādi vienkārši ir un nav pāraudzināmi! (t) Un nevar būt vardarbīgs pret dzīvnieku,viņš arī tāds pats būs. :D Redzi, es kaķiem neko ļaunu neesmu darījusi,vismaz ne fiziskā ziņā, tāpēc viņi man neskrāpē un nekož, tikai neļauj gulēt. Emocionāli laikam esmu kaut ko nodarījusi.

Esmu laikam tipiskā cilvēki mīle, ne dzīvnieku. Lai gan cilvēki mani ir vairāk pievīluši nekā dzīvnieki,bet es nespēju aizmirst to piečurāto somu! :-D :-D :-D
27.10.2011 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)