savienot studijas ar darbu ir iespejams, bet rekinies ar to,ka darba pasam ir loti daudz jaiegulda.personigi es macos ari studeju filologiju, bet tikai cita universitate.man piem., ir nereali gruti savienot darbu ar studijam, jo 1.man neinterese filologija ne maz, bet man ir vajadzigs dokuments,ka esmu studejusi svesvalodas; 2.ir jalasa nereali daudz un raksta dazadas darbu analizes. man vienkarsi paveicas ieklut budzeta grupa, lai gan neesmu nemaz stipra svesvalodas. bet ja tevi interese svesvalodas, patik lasit un izzinat daudz ko jaunu,un ir talants uz valodam,tad domaju,ka problemam nevajadzetu but.pati esmu jau 3.kursa un tik tikko galus kopa savelku.galvenais neielist parados un viss bus ciki puki,pat ar visu darbu. es uzskatu,ka ar "savu gradu" vnm bus iespejas atrast kadu darbinu, nedomaju,ka uzreiz tiksi OGGOGO amata, bet nu visa veida papirisi noder. Es jau nu labak studetu ko prakstiskaku,kadu konkretu profesiju labak, bet man sasoditi ir vajadzigs diploms svesvalodas. es ari,kad nacu studet, nevienu nepazinu universitate,pilnigi nevienu, bet tagad jau lielako dalu pazistu.ta ka uztraukties,ka nevienu nepazisti nav verts.galvenais izveleties to virzienu,kurs pasai skiet interesantaks.
es ta uzskatu.