Horoskops-DVĪNIS

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009

Sveikas. :-) Vēlos uzzināt no jums-cik nu tā ir tasinība par dvīņiem,ko izlasīju kādā rakstā.

1.) Dvīnis laulībā vislabāk sader ar savu paša zīmi, Lauvu, Svariem un Ūdensvīru. Tā ir?

2.) Šīs zīmes pārstāvjiem raksturīgs slaids, pat kalsns augums, un viņiem nedraud aptaukošanās. Tā ir?

3.)Dvīņi ir sabiedrības cilvēki. (?)

4.)Jūs kā dvīnis,kas ir vēl tāds īpašš?

PALDIES. 8-)

26.10.2011 14:09 |

Reitings 759
esmu veezis..
1. esmu kopa ar lauvu-gruti,bet cinamies viens ar otru :D
2. kaa lauva vins ir kaa lauva...ari auguma zina :D
3.lauva- sabiedrisks cilveks:)
4.-
26.10.2011 16:55 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
1. Labi, ka man ir pacietīgs vērsītis pie sāniem.. Bet ir bijis, ka pie svariem dikti velk.
2. Jā, ir kalsns, stūķēju iekšā saldumus joprojām kalsns.
3. Atšķirībā no tā, kura "seja" ir pie apziņas vadības.. :D Līdz ar to varu būt gan sabiedrības dvēsele, gan noslēgties un sēdēt maliņā..
4. ir nelāga īpašība, kur neko nevaru padarīt.. Ļaunatminība... atceros, kas, kad darīja pāri un nekādi nevaru aizmirst.. :(
26.10.2011 16:57 |

Reitings 209
Es abi esam dvinji :-P Reizem nevaru saprast,kapec vispar ir izgudroti dvini :-D Nervozi,visu laiku kustiba,piemit velme visu laiku vienam otru regulet :-D
Saderam kopa,tas nu gan,jo spejam lasit viens otra domas. Augumi ja,ari es esmu slaida,par lieko svaru nav parakas sudzibas. Sabiedribas cilveki,tas tocna,ar visiem censhamies but draugos,bet,ja kads neiepatikas,varam apest bez sals :-D
26.10.2011 18:07 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
1) Jā - sader ar savu, resp. gaisa stihiju (Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīru), bet nesader ar Lauvu.
2) Jā - viņiem ir tā saucamais askētiskais un pat elfu uzbūves ķermenis (vairākumam! - var jau arī būt izņēmumi),
3) Viennozīmīgi sabiedrības cilvēki - vissabiedriskākie no gaisa stihijas zodiakiem.
4)Es neesmu dvīnis, bet ūdensvīrs - bet kontakti veidojas ar dvīņiem paši no sevis :)
26.10.2011 18:12 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
1. Ir bijušas attiecības ar Svariem - nu tik nesaderīgu pāri, kādi bijām mēs, es vairs nevaru iedomāties :-D

Pašlaik esmu kopā ar Strēlnieku, nu esam kā cimds ar roku, labāk vairs nevar būt (l)

2. Nu slaida esmu, bet nu nevaru atļauties ēst tikai to, ko gribu!

3. Jā, iespējams, bet nu tad, kad tās sabiedrības ir par daudz, tad gribās ierauties tādā kā čaulā un ārā nelīst. Tā kā mans darbs ir ļoti saistīts ar cilvēkiem - gan bērniem, gan to vecākiem, tad brīvdienas bieži vēlos pavadīt tikai ar savu otro pusi, bez cilvēku jūras apkārt.

4. Es esmu ļoti spītīga :-D

Un jā, vairāk es ticu sava vārda skaidrojumam, jo tas man atbilst par 90% :-D
26.10.2011 18:18 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
1. Esmu jau 4 gadus attiecībās ar "svariem" - kā cimds ar roku :)
2. Neesmu ne resna, ne kalsna- normāla miesasbūve, bet svars viegli staigā gan augšā, gan lejā :-P
3. Taisnība
4. Radoši cilvēki un lieliski klausītāji.
26.10.2011 18:45 |

Reitings 54
Reģ: 04.12.2012
1. Nezinu kā laulībā, bet attiecībās viennozīmīgi - svari! (Skorpioniem liels nē(!!!) )
2. Neesmu kalsna, bet esmu slaida, diezgan gara auguma, bez liekā svara.
3. Taisnība! Esmu tā sauktā "sabiedrības dvēsele" :D
4. Ļoti spītīga. Labi ja esmu draugs, slikti ja ienaidnieks.
01.08.2013 16:44 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nezinu
ir
ir
vispār - domas un garastāvoklis var mainīties sekundes simtdaļā, nekad nespēju pieņemt lēmumu, jo man ir simts apakšvariantu :D īpasi neiespringstu uz lietam, kopuma diezgan pozitīvs skats uz visu, ātra reakcija uz apstākļu maiņu.

piekrītu šim :
Dvīņu zīmē dzimušie atrodas nepārtrauktā kustībā. Viņi ir aktīvi, ātri, veikli un apsviedīgi, taču tai pašā laikā pārāk nervozi, ar tieksmi krist galējībās un nepabeigt iesākto.
Dvīņi ir asprātīgi, atjautīgi, viņiem piemīt dzīva iztēle, izgudrotāja spējas. Viņi ir lieliski sarunu partneri.
Dvīņiem raksturīgs dzīvīgums, darbīgums, godīgums, labsirdība un augstsirdība.
Dvīņiem spēcīgi attīstīta intuīcija un augsts intelekts, ātra uztvere, jūtīgums, spilgta iztēle.
Dvīņi bieži vien ir vieglprātīgi, virspusēji, nepastāvīgi, var būt ne pārāk uzticami. Raksturīga pārsteidzība gan darbos, gan vārdos.

arī šis ir samēra precīzs man :D - http://www.eurika.lv/lv/cont/6/8/18.html
01.08.2013 16:56 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Es neesmu dvīnis, bet ūdensvīrs - bet kontakti veidojas ar dvīņiem paši no sevis

man patiesībā ir līdzīgi, tāpēc neapšaubu, ka arī tā saderība varētu būt vislabākā :)
01.08.2013 17:07 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
1.) Dvīnis laulībā vislabāk sader ar savu paša zīmi, Lauvu, Svariem un Ūdensvīru. Tā ir?
Par laulību nezinu, neesmu precējusies. Bet labas attiecības svariem - nē; ar lauvu - jā.

2.) Šīs zīmes pārstāvjiem raksturīgs slaids, pat kalsns augums, un viņiem nedraud aptaukošanās. Tā ir?
Hmm, iepriekš tā domāju :D :D nu man tauciņi ir gan :D

3.)Dvīņi ir sabiedrības cilvēki. (?)
Jā un nē. Viss atkarīgs kāds garastāvoklis. Varu būt saibiedrības dvēsele un varu neiziet no mājas vairākas dienas negribot redzēt nevienu.

4.)Jūs kā dvīnis,kas ir vēl tāds īpašš?
Viss. :D Uzskatu dvīņus ar visinteresantāko horoskopu zīmi un cilvēkiem (bet attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem veidoju reti, jo zinu, ko tas nozīmē un, kas no tā var sanākt.). Man vispār patīk interesēties par cilvēku horoskopiem, salīdzināt utt.
01.08.2013 17:58 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
1. Par laulībām nemācēšu teikt, bet noteikti man labi saskan ar Svariem
2. Nedomāju,ka tas no horoskopa zīmes atkarīgs :D
3.Esmu, bet tikai sabiedrībā, kura man patīk, ja nepatīk sēdēšu klusi un kautrīgi
4. Ātri mainās domas, citiem tas var uzkrist uz nerviem, jo bieži mainu plānus tad braucu, tad nebraucu.
01.08.2013 18:07 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
1) Mans draugs ir dvīnis. Pati esmu vērsis. Gribētos jau domāt, ka saskan labi. :D
2) Jā, šķiet, ka aptaukošanās viņam nedraud, īsts caurbira, kaut gan pašam tas ļoti netīk.
3) Ir sabiedrisks. Nezinu, vai gluži "dvēsele", taču cilvēkos jūtas labi, spēj viegli komunicēt ar citiem.
4) Manuprāt, dvīņi ir tādi diezgan "pa gaisu". Dažreiz itin nemaz nav racionāli. Vismaz to es, kā zemes zīmē dzimusī, esmu novērojusi.
01.08.2013 18:46 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Esmu dvīnis un pēc pāris nedēļām būšu precējusies ar mežāzi. Būtu absurdi izvērtēt, vai būt kopā ar cilvēku viņa horoskopa zīmes dēļ. :)
No autores minētajiem ideālajiem saderības partneriem esmu bijusi kopā ar lauvu. Nemācēšu teikt, vai bija laba saderība, jo tas bija sen... un ļoti sarežģītas attiecības.
01.08.2013 18:58 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vīrs ir Dvīnis, es - Ūdensvīrs.
1) Ir saskaņa un saderība, bet pašā sākumā tā nenāca viegli.
2) Vīrs ir traks saldummīlis un viņš noteikti nav no kalsnajiem un slaidajiem. Drīzāk tāds sportiski masīvs.
3) Viņš ciest nevar skaļus pūļus un lielu runāšanu. Patīk draugu kompānija, bet arī ar mēru. Manuprāt, ļoti netipiski šai zīmei... Jo pazīstu citus dvīņus un viņiem ļoti tīk sabiedrība un parunāšana.
4) Ļoti mainīgs noskaņojums, kas citus var "izsist no sliedēm". Jūtīga dvēsele un nasks uz apvainošanos.
01.08.2013 19:10 |

Reitings 69
Reģ: 17.08.2012
1.) Esmu kopā jau trešo gadu ar Svaru zīmju pārstāvi. Teikšu godīgi, esam vissvārtīgākais pāris apkaimē, bet cenšamies viens otram visu laiku pielāgoties!
2.) Tā nav! :D Vienmēr smejos par šo..

3.)Dvīņi ir sabiedriski!

4.)Dvīnis ir mainīgu garstāvokli, izteiktām domu maiņām, bet es dievinu konkrētību no citiem! :D
01.08.2013 19:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits