kad vienreiz iegāju aptiekā, iedeva bioderm sebium h2o , tādu zilu gēlu ikdienas sejas kopšanai un krēmu, kuru jāsmērē pēctam, kad notīra ar to h2o .. cik nu izmēģināju, patika ļoti, vismaz šāds 3 līdzekļu apvienojums!! visfeinākais likās tas gēls ikdienai, ļoti labi attīrīta āda, tāds svaigums uzreiz un tā.. :-)
Nu personīgi man par Bioderma kosmētiku sliktas atsauksmes :-/
Dermatoloģe man bija izrakstījusi Sebium H2O ūdeni un AKN krēmu.
Lietoju regulāri un pēc kāda laika mana sejas āda kļuva šausmīgi taukaina. Un pumpas arī nepazuda. Tāpēc pārstāju lietot un vēljoprojām stāv plauktā neizlietots līdz galam.
Nu bet tas jau kā kuram.
Cheshire cat - nu nezinu gan, vai ar zilu, manuprāt zaļu korķi. Man tagad mājās ir lielais 500ml iepakojums, tam korķis ir zaļš, mazajam, manuprāt, jābūt tādā pašā krāsā.
Katrā ziņā visai Sebium sērijai ir vienāds noformējums, un virsū ir rakstīts Sebium, sajaukt nevar.
Un Ģimenes aptiekās atlaide ir 20%, nevis 10, kā pārrakstījos iepriekš
es lietoju Bioderm Sensibio AR krēmu pret apsārtumu. ļoti labi noņem sarkanumu no sejas, kā arī mitrina un baro.
vislabāk aiziet pie dermatologa, lai viņš pasaka, kāda kosmētika tieši Tev jālieto :-)
bet par Bioderm tikai labākās atsauksmes un iesaku :-)
oj, jā, womankind… tiešām zaļš, pārskatījos (s)
Tieši gribu sākt ar ūdeni un putojošo želeju..
desire, droši vien nesaderība ar komponentiem.. lasīju, ka gadās arī tā.
Pupsik*, par krēmiem esmu dzirdējusi dažādas atsauksmes, tāpēc pagaidām neriskēšu pirkt, bet ja viss labi ies ar ūdeni un želeju, tad gan jau arī kādu krēmu nopirkšu:)
Gribas palutināt ādu..
chesire cat - jā, par to :) pamēģini, tas gēls tiešām superīgi attīra .. forši , ka man pagadījās dabūt testerus un vismaz pārbaudīt to mantu , jo lēta jau nav :-P vismaz zinu, ka neiegrābšos. man mazāk pumpiņas arī tgd metās, forši (l)
Šodien nopirku to līdzekli sejas tīrīšanai (ņēmu 500ml, jo tas bija tikai par 3 Ls dārgāks nekā iepakojums, kurā 200 ml) un attīrošo ūdeni, kopā samaksāju 13 Ls ar kapeikām :) Līdzeklis sejas mazgāšanai noteikti ilgam laikam pietiks, ūdens (ko lieto tonika vietā) gan jau ne tik ilgi, bet ja patiks, nopiršu atkal! :) Tulīt došos izmēgināt un tad jau pēc pāris dienām uzrakstīšu, kā patīk!