Kosmoss.

Reitings 107
Reģ: 25.10.2011

Jūs ticat, ka - ja kaut kas nenotiek tā kā plānots, tātad nav lemts.

Piemēram, man reiz bija norunāta satikšanās ar vīrieti noteiktā laikā. Mēs nebijām apmainījušies ar telefona numuriem, bet tas jau nemaina lietas būtību. Noteiktajā laikā viņš neieradās. kā izrādās, tanī vakarā braucot arā no sava pagalma, viens vecis ieskrēja mašīnas sānā.

Šodien, man ir satikšanās. Sacīja, ka piezvanīs noteiktā laikā, nepiezvanīja. Atsūtīja sms , ka nevar iedarbināt mašīnu. Tātad nav lemts ar viņu tikties.

Ar mani bijuši šādi vairāki atgadījumi. Un ticiet man, pat tad kad ticis norunāts otrais randiņš, ar to viss arī beidzās! 8-)

25.10.2011 17:25 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Ticu drīzāk tam, ka ir lietas, kam ir lemts notikt nevis nenotikt. Ir k.kas dzīvē no kā nevaram izbēgt - tas notiks. Par nenotikšanu īsti nezinu, vienkārši apstākļu sakritība...
25.10.2011 18:41 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man arī tā ir bijis, vairākas reizes ar vienu cilvēku, tieši kā par spīti kaut kas vienmēr izjauca mūsu randiņus, bet pēc kādiem 4 mēģinājumiem satikties satikāmies...lieki piebilst, ka pēc diviem gadiem viss bija beidzies, laikam tomēr vajadzēja atturēties pa visu cenu aiziet uz to randiņu...
25.10.2011 18:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits