Par attiecībām

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009

Pastāstiet tās kuras jau ilgāku laiku ir kopā ar saviem puišiem.Kā bija uzsākt kopdzīvi?Es piemēram nespētu sevi iedomāties dzivojot kopā ar kādu-dalīt istabu ,skapīšus.Jums nebija sākumā neerti, ka puisis jūs redz nesakopušos,izspūrušu un bez make up?Cik ilgā laikā jums sākās rutīna un pazuda dzirkstelīte? :-/

25.10.2011 02:14 |

Reitings 190
Reģ: 27.07.2011
Ar izpūrušiem matiem jau pēc pirmās nakts redzēja - tas (vismaz man) ir neizbēgami! :-D
Nezinu kādā siltumnīcā esi uzaugusi, bet 'dzīvošana kopā' baigi neatšķirās no istabas dalīšanas ar brāli vai māsu, dzīvošana kojās utml. Un tas, ka dzīvo kopā nenozīmē, ka automātiski pazūd dzirkstelīte..
25.10.2011 13:51 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Godīgi sakot, neatceros, ka man kaut reizi būtu bijušas šādas pārdomas! Laikam jau kaut kā neuzskatu sevi par absolūti atbaidošu briesmoni no rītiem. Bet tas, ka sievietes pa nakti bišķiņ sabojājas jau tāpat ir vispār zināms fakts! :D

Ar dalīšanos man nav nekādu problēmu. Vienīgais - esmu pieradusi, ka mans vīrietis darba dēļ nav katru vakaru mājāš un es nevarētu pierast, ka vecis katru vakaru ir blakus. Tad gan būtu grūti!

Es nez, mums kaut kā attiecībāš visu gadu garumā ir kritumi un pacēlumi, rutīna mijas ar dzirkstelīti un tas ir forši! :)
25.10.2011 13:55 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
Es arī sākumā nevarēju iedomāties kā tas būtu, jo man sava privātā telpa bija ļoti svarīga un attiecību sākumā(pirms kopā nedzīvojām) likās , ka viņš ar savu mīlestību mani nospiedīs..

Bet tagad.. es pat nespēju iedomāties kā tas būtu, ja dzīvoklī nebūtu viņa, ja nebūtu viņa smaržu pudele blakus manējai, viņa dvielis, blakus manējam... Un tagad arī personīgā telpa šķiet palikusi ir par vienu kopīgu...

Vienmēr cenšamies ko jaunu interesantu izdomāt, un tad ar nav tā rutīna tā jūtama.
25.10.2011 14:00 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
kas tajos rītos ir tik, tik briesmīgs? protams, sieviete labāk izskatās tikko ieveidotiem matiem un nedaudz piekrāsota, bet nav taču tā, ka bez tā izskatās šausmīgi (t)
un kāpēc uzreiz jābūt nesakoptai? ja notīri seju, uzliec labu mitrinošo krēmu, saķemmē matus pirms miega, tad nekāda (!) nesakoptuma no rīta nav.
vēl jāpiebilst, ka tie wild mati vīriešiem pat ļoti patīk :-P
25.10.2011 16:46 |

Reitings 635
Reģ: 29.11.2009
Heartkiller, man ir tieši tāpat- ļoti nepatīk, kad kāds skatās, kā es pārģērbjos; un nevis tādēļ, ka man ir kauns vai kādi kompleksi, bet tāpēc, ka nejūtos ērti; tāpēc arī no rītiem pārģērbjos vannasistabā pēc dušas un nevienam nav nekādu iebildumu. :-D
25.10.2011 17:45 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Nu zinu ka pirmos 6 mēnešus viņš bez kosmētikas mani neredzēja :-D
Tālāk ,jau iepazīstināju ar vecākiem :-)
Tad piedāvāja dzīvokli mums ko īrēt , kopīgi izremontējām un ievācāmies. :-)
Viss tā pakāpeniski ,lēnām notika! :-)
Tagad jau brīvi var apakšveļā staigāt pa māju ,bez kosmētikas ,izpūrušai , es viņam tik un tā esmu visskaistākā . :-)

(Tikai šobrīd esam sastrīdējušies un nerunājam ,viens ar otru ) :-D
25.10.2011 17:50 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ui, man arī ar to pārģērbšanos ir kā ir, diezgan nepatīk pārģērbties, kad kāds cits ir telpā. Tagad ir tā, ka mēs nedzīvojam kopā, bet tāpat gandrīz visas naktis esam kopā - vai nu es pie viņa, vai viņš pie manis. Bez kosmētikas mani redzēja jau pašā sākumā, kad pirmo reizi paliku pie viņa pa nakti - negulēšu es taču ar kosmētiku, kā arī necelšos agrāk, lai uzkrāsotos un tad izlikšos, ka tikko pamodos ar svaigi uzkrāsotu seju - neesmu nekāda jocīgā :D
Vispār gandrīz sanāk, ka dzīvojam kopā - viņa lietas pie manis, manas lietas pie viņa. Nekāda dzirkstele nav pazudusi arī bez kosmētikas un izspūrušiem matiem. Tāpat no rīta, kad esam tikko pamodušies, es esmu viņam vismīļākā, kā viņš man (jo viņš garmaitainis arī pamostas izspūris :D)
25.10.2011 18:49 |

Reitings 4
Reģ: 02.02.2011
Kopdzīve ir jauka, bet ir arī brīži kad vēlies palikt viens tad sākas grūtības.
31.10.2011 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits