Pirmdiena, no Italijas stāstītā, saprotu, ka lielā zākāšanās ir par to, ka viņa var atļauties gan brendīgu krekliņu, gan uz spa aiziet, un cik zinu, meitene ir diezgan uzņēmīga. Ja cilvēks sekmīgi dara to, kas patīk, tas tas IR veiksmes stats, taču iepriekšējā komentārā es nerunāju tikai par Vitelli
turklāt, ir stulbi pārmest autorei par Vitelli varda reklamēšanu. Tikpat labi viņa varēja uztaisīt dzērušo beztēmu un pastāstīt, ka dzer bonīti ar kolu. Tad jūs varētu strīdēties - kas te tiek reklamēts - bonītis, vai kola :D
kaut kāds murgs .. :-D :-D
nav ko skaust, nešķiet,ka Vitelli kaut kur ļoti lielītos.. kā var `besīt`, ja cilvēks uzraksta, ka vakarā dosies uz spa? es tam vispār nepievēršu uzmanību, ja cilvēks var atļauties to visu, tad lai priecājās un bauda.
Dorota te atkal Pirmdiena mēģināja atkal izvilkt gaisā Vitelli pagātni. Kāda daļa mums,ko katra meitene ir grēkojusi vai darījusi, galvenais taču kāds cilvēks ir izveidojies un vai ir mācījies no kļūdām :-D
Mani nebeidz pārsteigt tas, cik ļoti cilvēkiem patīk līst citu dzīvēs. Un katrai ir viedoklis par pilnīgi svešiem cilvēkiem. Un tik perās vai zin kaut ko vai nezin..
Vai tad tieshaam nevar to meiteni likt mieraa vienreiz. Kas jums gauzh?
Un pievienojos, ka taadu ucheni toch negribeetu, kaitinosha, tas pats par pirmdienu shajaa sakaraa, cik var, nu, abas pashas lielaties visvairaak no visaam sheit, bet vinjai paarmetat.
Man patīk,ka ir kāda,kas vienmēr čīkst,kāda,kas vienmēr laimīga,kāda,kas lielās,kāda,kas reklamējas,kāda,kas normāla,kāda,kas tāda un šitāda..Tādēļ jau te ir forums, te 'piedienas' viss no A-Z.