nemīl?

Reitings 257
Reģ: 29.01.2009

Kā jūs rīkotos, ja uz jautājumu- vai tu mīli man?- jūsu vīrietis atbildētu- nezinu. ?kā reaģētu? vai ir nākotne tādām attiecībām? (s)

24.10.2011 15:16 |

Reitings 145
Reģ: 05.02.2010
saksu ar to ka kopa esam 5gadus
man ir 21gads vinam 22gadi .
kad jau sakam satikties vairakas reizes kadas varbut 2nedelas bija vai biski mazak -bija vels vakars man bija jadodas uz kopmitnem vins mani pavadija uz autobusu pieturu un kad gaidijam autobusu tad vins mani ta loti loti mili apkera itka negribetun laist vala tad man pasai bija tada stipra sajuta ko es milu -ka mīlu tiesi vinu un taja bridī vinam pateicu to ka nevelos lai mani pievil un kad velos but kopa ar vinu un kad to pateicu tad vins par to bija taja bridi domajis un velejas man pateikt ka negrib lai es vinu sapinu-lai pametu ka vinam no ta ir bail un tas bij ta patiesam ar mīlu teikts,bet pec kada laika kad mes bijam jau 1menesi kopa vai pat biski vairak tad es vinam to pateicu caur telefonu man bija bildite kustiga kura bija sirsnina un raxtits I LOVE YOU. NO SAKUMA VINS NESAPRATA DOMAJU KA ESMU VINU NOBIEDEJUSI VAI KA BET TAD VINS PALIKA TADS domigs un jautaju kad vinam ir vins teica nekas un tad vins mani loti mili apkera bet es nodomaju ka vins nesaprata.un tad nakamaja diena vai ka vins man pats pateica ka mil mani un ka vins esot bijis taja bridi apjucis un neticeja taja bridi kad es to pateicu vinam ta caur bilditi.

kadus apmeram 1-3gadus teicam visu laiku viens otram tad tas pamazam ir apklusis citreiz pasaka man ka mil bet ipasi par to neuztraucos par to jo vins mani samilojot to pasaka un tas sajutas tas pats kad vel nebijam neko teikusi nevienam.
30.10.2011 02:52 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vins ir konkrets. ko vairak lI SAKA
30.10.2011 03:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits