attālums jeb kā saprast, ka jāpaciešas

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011

labvakar!

kārtējo vakaru pavadu, runājot ar savu draugu pa telefonu un čīkstot, cik ļoti gribu būt ar viņu kopā. ikdienā nevis ar mēnesi vai pusotru starpā. dzīvojam dažādās valstīs, mācāmies katrs savā, respektīvi. un tas attālums... ak, tas ir tik neizskaidrojami grūti. sāp dzirdēt viņa balsi, jo tas ir vienīgais, kas man ir.

it kā jau, ja tik ļoti mīli un nevari bez viņa, tad ir jāatrod veids, kā būt kopā. bet es studēju te. viņš tur. to nevar tā mainīt. ja arī var, tad es nezinu kā.

nākamo gadu katrs pavadīsim praksēs un tiek plānots izvēlēties pēc iespējas tuvākas valstis. vismaz viena lidojuma attālumā.

sirds plīst pušu, kad dzirdu, cik viņš ir noskumis un pašai arī ellē grūti. :-|

zinu, ka nav sava dzīve jāpakārto vīrietim un zinu arī to, ka šeit, bez viņa, jūtos ļoti nelaimīga.

loģiskais jautājums - ko darīt?!..

24.10.2011 04:30 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
manā situācijā ir tā, ka pati izvēlejos uz laiku aizbraukt karjeras nolūkos. Ir pagājis mēnesis, bet es to jau nožēloju. Ļoti pietrūkst drauga, jo ikdienā pierasts dzīvot kopā un tagad nespēju izlemt, vai visu pamest un braukt atpakaļ, ļaut uzklausīt draudzeņu pārmetumus, ka tas man nebija pa spēkam utt. (ceru, ka vismaz draugs to nepārmestu), vai arī tomēr saņemties un izturēt līdz galam, nejūtot gandarījumu, bet, cerībā, ka tas daudz ko dos karjeras izaugsmei.
Katru dienu vairākas reizes domas mainās un nevaru izlemt, kā būtu pareizāk, labāk... :'-(
24.10.2011 13:48 |

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011
Man jau gadu tā.
Skype, zvani, sms. Telefona rēķins milzīgs.
Katru reizi, kad tiekamies (vidēji ik pēc 2 mēnešiem) atvadas ir neciešamas. Puņķi un asaras abiem. Ceru, ka pēc pusgada viss nokārtosies un atkal būsim kopā visu laiku.
28.10.2011 21:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits