Nepatīk zīdaiņi,bet ..

Reitings 120
Reģ: 14.06.2010

negribās vecumdienās būt vientuļai,jo šķiet ,ka šis nepatikas dēļ nekad negribēsies ,lai pašai būtu ar tādu jāņemās :-D

Traki nepatīk zīdaiņi,pilnīgi pretēji kā draudzenēm un pārsvarā daudzām sievietēm ,kas iejūsmo par mazajiem apaļvaidzīšiem utt. Man tieši riebjas tā viņu bezspēcība,izskatas nu vārdu sakot viss.Parasti cenšos izvairīties ,lai nav jātura un jāauklē zīdaiņi nav pilnīgi nekādas patīkamas sajūtas tur uķināties, bet prieks ieraudzēt kā šie siekalainie brēkuļi ir izauguši un pret bērniem ,kuri ir jau saprātīgā vecumā man nav nekādi iebildumi ,bet pirmie 5 gadi šķiet nepanesami .

Vai kādai tā pat ir šī nepatīka ? ;-)

23.10.2011 02:59 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Pie tam, es nekad pie bērniem nelienu ucināties klāt, jo man pašai tas nepatiktu. Tāpēc ķeru prieku no veselīga attāluma :D
11.03.2013 09:57 |

Reitings 67
Reģ: 05.03.2013
man gan nepatīk mazi bērni
11.03.2013 10:01 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Atceros, ka strādājot banketos, viena sieviete izteicās par 4gadīgu meitenīti, kas tēloja "lielo", ka viņa ir stulba. Es tā šokā skatos, un viņai prasu, kā var nosaukt tādu mazu bērnu par stulbu, bet viņa man atbildēja, ka par tādiem esot saukusi arī mazākus bērnus. :D
11.03.2013 10:02 |

Reitings 400
Pilnībā man tas pats ,kas mi amor.
Nepatika man vispār bērni tā čīkstēšana tā bļaušana puņķi un asaras.
BET tagad kad pašai savs vienkārši dievinu savu kaprīzo princesi. (l)
Un arī kad kads mazs ķipars tecina pretī ar mazajām kājelēm knapi tās cilājot noskatos pasmaidu un domāju cik gan forši bēbuki.
Un viena ārste man teica nav jābaidās kad bērns raud viņš jau maziņš būdams neprot runāt sākuma vai kautko pateikt vienīgais ko viņš māk tas ir raudāt. :-p
11.03.2013 10:06 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Zīdaiņiem nav ne vainas, ja tik daudz nekakātu un neraudātu :) Bērni kopumā patīk, katrā ziņā daudz vairāk nekā pieaugušie, kuri pa dzīvi ir samaitājušie un kļuvuši par riebekļiem.
11.03.2013 10:07 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Nepatīk zīdaiņi. Plikpauraini, bezzobaini, apvēlušies un siekalaini. Pē un fui. Kad jau sāk izskatīties pēc cilvēka (un pieņemas prātā), tad vēl var iztikt. Bet man bērni vispār krīt uz nerviem. Ja kas - nav bijis ne aborts, ne bērnības traumas, ne kas tamlīdzīgs :D Vienkārši nepatīk un viss.
11.03.2013 11:19 |

Reitings 21
Mon Chéri
Nē, manī nekad nav bijusi tāda nepatika pret bērniem. Es mīlu bērnus, un katrā attīstības posmā redzu viņus kā personības. Varbūt nesajūsminos un neucinos ar katru zīdaini, kas pagadās manā priekšā, bet jebkurā gadījumā cienu kā cilvēku. Uzskatu šādas autores domas par slimīgam, pretdabiskām, pat grēcīgām... Es pēdējā laikā esmu novērojusi, ka daudzas jaunas sievietes pieslejas šādiem slimiem uzskatiem? Vai tas ir modē - izjust riebumu pret bērniem?

Parakstos zem katra vārda. Ar riebumu lasīju šo diskusiju.
11.03.2013 11:37 |

Reitings 21
Riebjas arī šī dubultā morāle - o, nē nu vispār man visi bērni riebjas kā rūgta nāve, bet izdomāju uztaisīt savējo un pēkšņi vot iepatikās.
Sievietes, kam galvā dzīvo tādas domas, vai kuras atļaujas tādus vārdus ņemt mutē, vispār nav bērnus pelnījušas, un es tiešām novēlu, lai viņas pie bērna arī gribēdamas netiktu un piepildītos scenārijs, no kā baidās diskusijas autore.
11.03.2013 11:51 |

Reitings 20
Reģ: 12.12.2012
Nedomāju gan, ka tā būtu uzskatāma par dubulto morāli. Es bieži arī neesmu sajūsmā par svešiem zīdaiņiem, jo, piemēram, brēcošs zīdainis lidmašīnas blakus sēdeklī man it nemaz nesasitās ar kaut ko jauku. Pilnīgi pretēji ir, ja tas būtu mans bērns, vai viņš būtu saaukstējies vai kāds, viņš ir pats jaukākais un mīļakais, un tas ir pilnīgi saprotams. Svešs un savs mazulis ir divas dažādas lietas. Man liekas smieklīgi, ka dažas māmiņas vēlas visiem uzspiest, cik jauks un neatvairāms ir viņu mazais bumbulītis. Nu nav lielai daļai sabiedrības piemīlīgi apsiekalojušies mazuļi, kas māk ik pa laikam iespiegties. (Neesmu zīdaiņu nīdēja, bet man nepatīk, ja kāds mani tā mēģinātu pozicionēt, ja nesaku, ka viņa mazais ir vismīlīgākā lieta uz pasaules).
11.03.2013 12:03 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Lielai daļai te nav sajēgas, kas ir bērns, bet tas tā. Tā parasti ir vecmeitām tipiska domāšana - sīkais tikai brēc un kakā. Nav tā.

Bet, ne par to. Ok, saprotu, var nepatikt bērni, bet - jei bogu, cik var to bāzt citiem sejā? :D Es ne konkrēti par šo veco diskusiju, bet tādas te parādās vismaz reizi mēnesī. Un vieni un tie paši cilvēki atbils - jā, man arī riebjās, viņi visi ir pretīgi, fuj, kā vispār var tādus gribēt, un tā tālak. Es jau to sarakstu, kurām te nepatīk bērni, no galvas zinu. :D Tas nav nekas tāds, ar ko būtu jālielās. Ar kaut ko foršu var palielīties, bet te toč nav, ko lepoties. :D Es tik pat labi katru nedēļu varētu taisīt diskusiju par to, ka man nepatīk skūt kājas - kā man nepatīk pieliekties un ņemties ar skujamputām. Un, man ļoti nepatīk, ka pēc dažām dienām jau viss darbs ir vējā. Bet tad jūs mani uzskatītu par debīlu. :D
11.03.2013 12:04 |

Reitings 7743
Es jau to sarakstu, kurām te nepatīk bērni, no galvas zinu.

+ :D
11.03.2013 12:05 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Es iipasi pat nepieversu uzmanibu maziem ziidainiisiem. Vismaz agraak ne. Nav taa ka nepatiik, vienkaarsi nav bijusi tada vajadziiiba.
Kad Tev bus saveejais, protams kad tev vins bus vissmiilakais beerns, jo tas tacu tavs. Ne taa?
11.03.2013 12:08 |

Reitings 3146
Ar kaut ko foršu var palielīties, bet te toč nav, ko lepoties

Jā, kā tad...tad kad meitene palielijās ar foršo 8. martu tas tev ar nepatika :D:D:D Nav ko sēdēt cosmo 24/7, tad visu no galvas par meitenēm nezināsi!
11.03.2013 12:19 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Jēziņ, ko jūs man esat piesējušās - darīt nav ko?
Nav ko sēdēt cosmo 24/7, tad visu no galvas par meitenēm nezināsi!

Kurš nu būtu runājis.
Bez tam, es tev neaizrādu par taviem ieradumiem, nevajag bakstīt ar pirkstu manus.
11.03.2013 12:25 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Nepatīk mazi bērni un viss. Vēl jo vairāk brēkuļi un čikstuļi. :D Izskatās, ka dažām šeit tiešām nav ko darīt. Labāk būtu centušās reanimēt savas attiecības, nevis tupējušas šeit. :D
11.03.2013 12:31 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Viss līdz brīdim,kad piedzims savs.Savu Tu mīlēsi,citi bērni Tev nepatiks. :D
11.03.2013 12:51 |

Reitings 3146
patiesība taču acīs grauž :D
11.03.2013 13:49 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Meitenes mīļās, ko jūs teiktu, ja jūsu mammas būtu tā domājušas? Šaubos vai puses no jums vispār būtu nākušas pasaulē? Un es ar kā Ance domāju, ka dažām nav sajēgas, kas ir bērns. Nē nu patiesi bija briesmīgi lasīt un apzināties, ka daudzām nepatīk bērnu. Bet nu lai jau, bet man prieks par meitenēm, kuras ar bērna piedzimšanu ir mainījušas domas.
11.03.2013 14:44 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Lizbete,

Sievietes, kam galvā dzīvo tādas domas, vai kuras atļaujas tādus vārdus ņemt mutē, vispār nav bērnus pelnījušas, un es tiešām novēlu, lai viņas pie bērna arī gribēdamas netiktu un piepildītos scenārijs, no kā baidās diskusijas autore.

Gandrīz izsakoties taviem vārdiem - ar riebumu lasīju šo komentāru. Manuprāt, tikai cilvēks ar ļoti lielām garīgām problēmām var novēlēt otram kaut ko ļaunu.

Edīt, kā jau iepriekš minēju, piemēram, mana mamma nekad nav slēpusi, ka sveši bērni viņai nepatīk un vispār nekad neesmu dzirdējusi sajūsmu par mazuļiem no viņas. Es neko nesaku, man tas liekas ļoti pieņemami.
Un, manuprāt, mainās domas nevis ar bērna piedzimšanu, bet parādās viedoklis konkrēti par savu bērnu. Te taču praktiski visas no tām, kas teica, ka tagad ir bērns un patīk, minēja, ka patīk savs bērns, nevis citu.
11.03.2013 20:33 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
+ Ance
Nu tas tagad moderni- nicināt grūtnieces, bērnus. Laikam sievietes par vīriešiem sāk pārvērsties :D Nav jāucinās un jābūt sajūsmā par svešiem bērniem, bet nu raukt degunu un teikt fuj- nav pieauguša cilvēka cienīgi. Zīdainis ir viens no cilvēka attīstības posmiem- gan mēs tādas bijām, gan būsim tādas, kā tās vecās, krunkainās tantes ar piečurātajām biksēm un trīcošām rokām. Neviens cilvēka attīstības posms nav fuj. Mazāk vajag skatīties žurnālos uz uzfotošopotām modelēm- tad parasti cilvēki nelieksies fuj.
11.03.2013 20:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits