Nepatīk zīdaiņi,bet ..

Reitings 120
Reģ: 14.06.2010

negribās vecumdienās būt vientuļai,jo šķiet ,ka šis nepatikas dēļ nekad negribēsies ,lai pašai būtu ar tādu jāņemās :-D

Traki nepatīk zīdaiņi,pilnīgi pretēji kā draudzenēm un pārsvarā daudzām sievietēm ,kas iejūsmo par mazajiem apaļvaidzīšiem utt. Man tieši riebjas tā viņu bezspēcība,izskatas nu vārdu sakot viss.Parasti cenšos izvairīties ,lai nav jātura un jāauklē zīdaiņi nav pilnīgi nekādas patīkamas sajūtas tur uķināties, bet prieks ieraudzēt kā šie siekalainie brēkuļi ir izauguši un pret bērniem ,kuri ir jau saprātīgā vecumā man nav nekādi iebildumi ,bet pirmie 5 gadi šķiet nepanesami .

Vai kādai tā pat ir šī nepatīka ? ;-)

23.10.2011 02:59 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Nē.
Domāju, ka tev nevajag bērnus.
10.03.2013 22:44 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man arī ļoti nepatīk zīdaiņi, es pat brīnos, ka ir tik daudz atbilžu ar "nē", jo man vienmēr ir licies, ka daudziem nepatīk zīdaiņi un tas pat ne vienmēr ir saistīts ar nevēlēšanos dzemdēt bērnus (kaut es personīgi, šajā dzīves posmā uzskatu, ka bērnus nevēlos).
Man viņi nešķiet ne mīlīgi, ne glīti, un vispār nekādas patīkamas izjūtas neizraisa.

Haha, un piedod Ieva, bet mani uzjautrina arguments "pašas kādreiz bija bērni". Nu un? Tas nenozīmē, ka tādēļ man tos jāmīl. Es paskatoties savas bildes tajā vecumā nekādu mīlestību pret sevi neizjūtu. Nevajag visiem uzspiest šo mīlestību pret maziem bērniem. Ar psihologu parunāt, jēziņ!!!
10.03.2013 22:53 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Par bērniem un vecumdienām - tikai godīgi, pašai priekš sevis atbildiet, cik bieži jūs apciemojat savus vecvecākus?!
10.03.2013 22:56 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Ko man teikt?
es vispār neieredzu, ne zīdaiņu vecumā, ne ''izauguša bērna vecumā'' (hvz kā to vecumposmu sauc..:D ) ne kur nu vēl pusaudžus.
Ciest nevaru bērnus. Ja man kāda dod auklēt, es vienmēr atsakos. Un vispār man ir tendence, ja ir sarunāts ar vienu draudzeni tikties, viņa uz tikšanos atnāk ar savu bērnu jo nav bijis viņai kam to atstāt auklēšanai, tad es jau pēc dažām minūtēm esmu atradusi iemeslu, ka lai pārliekam tikšanos uz citu reizi. Man vienkārši nervu sistēma ir vāja pret zīdaiņu, bērnu raudāšanu. Es vnk sāku bļaut, lai šis aizverās - nopietni.
Es ja būtu mamma, es būtu slikta mamma. Tāpēc labāk es izvēlos dzīvi bez bēŗniem.
10.03.2013 22:57 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Neteikšu, ka mani sajūsmina citu mazie, bet savs būs savs, pilnīgi citas sajūtas :)
10.03.2013 22:57 |

Reitings 273
Reģ: 11.04.2009

Tieši manas domas!
10.03.2013 22:58 |

Reitings 273
Reģ: 11.04.2009
Jāāā .... negribu bērnus un viss! Vienkārši neredzu no tā visa nekādu labumu un tā ucināšanās ap viņiem ar nemaz nesaista.

Bija domāts par Nightberrii sacīto.
10.03.2013 23:00 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Saprotu autores katru teikumu!

Man arī nepatīk ne zīdaiņi, ne mazi bērni. Varbūt daļēji tas ir saistīts ar to, ka nemāku ar viņiem apieties un saprasties, jo pati vienmēr biju visjaunākā, lai gan no otras puses - zinu, ka manai mammai arī sveši bērni nekad nav patikuši, tikai savējie. Tā kā es domāju, ka savējos un savas māsas bērnus noteikti mīlētu. Taču svešos.. Gaumīgas bildes paskatīties ir forši (lai gan nekad neesmu piederējusi pie tām meitenēm, kas saka "cik mīiiiiiiiiiļi", kad ierauga zīdaiņu bildes, tas man kaitina), jo novērtēju bildi kā mākslu un novērtēju to, ka kādam tas (bērna ienākšana ģimenē) ir prieks. Reizēm sabiedriskās vietās ir kāds tiešām jauks bērns (vai nu pēc uzvedības vai arī uzvilkts kaut kas interesants), bet tas ir reti. Katrā ziņā par aukli es 100% nekad nestrādātu vai nepieteiktos kādai draudzenei pieskatīt bērnu, jo izbesītos.
10.03.2013 23:01 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Man bērni vispār nepatīk, arī visu grūtniecības laiku domāju tā ne visai par savu,bet,kad piedzima un un turēju rokās viss sagriezās kājām gaisā, domāšana par visiem 360 grādiem un tikai uz to labāko pusi. Mīlu savu bērnu,bet ar citiem neaizraujos.
10.03.2013 23:05 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Iepatiksies,kad bus savs mazais. Citi berni tomer ir citi.
Pašai pirms tam nepatika bērni. Ciest nevarēju,ka mazos velk autobusos,ceļojumos utt. Neatika viņu raudāšana,vecaku neklausišana un vēl nopērc to,nopērc šito.
Tgd pašai ir mazais. Dievinu viņu. Un uz citiem bērniem jau ar smaidu skatos. Viss mainīsies.
10.03.2013 23:07 |

Reitings 515
Reģ: 01.01.2013
Es patiešām nespēju iedomāties, kāpēc es labprātīgi varētu vēlēties sevi piesaistīt kaut kam vai kādam uz visu atlikušo mūžu. Tas runājot par bērniem.
10.03.2013 23:17 |

Reitings 700
Reģ: 03.03.2013
Man arī nepatika tie mazie siekalainie, puņķainie un bļaustīgie bērneļi. Nespēju iedomāties sevi kā māti, domāju, ka man nekad nebūs bērnu... līdz iekritām :D nu neko, tagad esmu mamma visforšākajam un vismīļākajam puisītim pasaulē :) Savējais mazulis ir pilnīgi cita lieta, kad tu pati kļūsti par māti, izmainās visa domāšana... un dažreiz man patīk arī citi bērni :D
Neteikšu, ka biju sajūsmā par pirmajiem mēnešiem, bija grūti. Labprātāk būtu izlaidusi to PavisamBēbīša posmu līdz kādam 8.mēnesim, kad mazais jau kļūst patstāvīgāks, viņu sāk interesēt apkārtējā pasaule un ar katru dienu viņš iemācās veselu kaudzi ar jaunām lietām... Dažreiz pieķeru sevi pie domas, ka varētu arī ''uzražot'' māsiņu :) Tā kā nav tik traki- savs bērns ir un paliek SAVĒJAIS.
10.03.2013 23:25 |

10 gadi
Reitings 176
Reģ: 09.12.2012
Helloo līdz brīdim, kad pašai uzradās burvīgs puisēns, ar ko nu jau daudzko var sarunāt un sabīdīt, par citiem nebiju sajūsmā. Godīgi sakot, joprojām īsti nemāku apieties ar svešiem bērniem, nemāku bīdīt sarunas ar viņiem un izklaidēt viņus - reizēm nākas komunicēt ar kolēģu vai klientu bērniem, nu nemāku, hoķ ubej.. Apbrīnoju tos cilvēkus, kas pāris sekundēs atrod kontaktu ar tādu mazu bērneli, it īpaši, kad vīrieši, kas paši tēvi, pāris sekundēs neko nedarot jau sabīda visas lietas ar bērnu, kolosāli.
10.03.2013 23:41 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Cik sena diskusija, interesanti lasīt, sazīmēju vienu, kam tagad pašai bēbis, nez ko tagad par to saka:D
10.03.2013 23:48 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Helloo, man ir tieši tāpat. Nepatīk, pat reklāmās vai filmās, ja rāda tīri uzvedīgus zīdaiņus. Kur nu vēl ja veikalā vai uz ielas tuvumā brēc. Pēdējie 2 lidojumi vispār bija baismīgi, kad kā par spīti jaunā māmiņa ar mazuli sēdēja tieši aiz manis un mazais visu laiku brēca. Ok saprotu, spiediena maiņas un viss pārējais izraisa sīcim diskomfortu un IR jāauro, neko darīt.
Tieši tāpēc man labāk patīk bērneļi no 3 uz augšu, kad ar viņu var aprunāties, ieskaidrot lietas, kad vairs neliek pamperos un ir redzams, ka tai mazajai būtnei tomēr piemīt lielisks cilvēcīgais saprāts.
No vairākiem ārstiem esmu uzzinājusi, ka pati bērnu lieliski spēšu iznēsāt, bet dzemdēt (kas man vienmēr licies briesmīgs pasākums) gan ne. Tāpēc, lai vecumdienās nebūtu vientuļa piepe, plus dotu kādam iespēju uzaugt laimigā ģimenē, bērnu visdrīzāk adoptēšu. Taču tad atkal jābaidās par to, kāds tam mazajam brīnumam būs genofonds.
10.03.2013 23:52 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Man gan bērni nekādas antipātijas neizraisa. Man patīk viņi, viņiem patīku es, viss forši :D

Ja par bērnu tēmu, šis puika ir vienkārši super :)

https://www.youtube.com/watch?v=O6C2UvI7Jkc

https://www.youtube.com/watch?v=qymSdN6CVsQ
10.03.2013 23:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-es pasmeejos par to pasu...tik interesanti,kaa domas mainaas:)
11.03.2013 00:59 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man berni nepatika...bet, kad bus savs, tad viss ir izmainijies. es esmu sapratusi, ka tas ir tikai logiski, ka tev zinama vecuma(parasti tada, kad neesi ne materiali, ne morali gatavs) tev nepatik berni, zidaini, vinu raudasana. ari tagad es nelienu klat radu berniem, neuzprasos uz auklesanu, jo gluzi vienkarsi neprotu apieties ar svesu. savs butu savs, ta ir pavisam cita runa.
11.03.2013 01:19 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja baidies palikt viena...var sevi realizet un justies piepildits, gandarits citas jomas. ne obligati vajag taja iesaistit bernus.
11.03.2013 01:21 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Es atkal būšu tā,kas teiks: man patīk mazi bērni, viņi ir tik mīīīīīļi! :D Man ļoti patīk periods,kad mazie sāk staigāt un kā cenšas visu ko darīt,jo grib izdarīt visu pats. Veikalos,ka mazie kaut ko nest un ieliek groziņos,kaut paši streipuļo - es nezinu, man tas šķiet tik mīlīgi :D Vienmēr esmu ar mieru pieskatīt kādu bērniņu, ka to palūdz kaut vai tā ir draudzenes draudzene. Es nezinu kāpēc man ir tāda patika pat pret svešiem bērniem, kaut arī pašai bērni nav un tuākajos gados arī negribētu. Vo, tīņu laiks ir tīņu laiks. Tas jau cits stāsts un cita patika/nepatika :D
11.03.2013 09:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits