Starp ēdieniem varbūt nav starpība,bet starp virtuvi kāda mājās un kāda kojās gan ir atšķirība.Un tāda,kāda bija kojās,kur es dzīvoju...izraisīja nevis vēlmi gatavot,bet pretīgumu.
Tāpēc es tur gatavoju maz,vairāk pirku(vai atvedu no mājām) jau gatavas lietas,kuras augstākais vajag pasildīt,jo tā virtuve bija atbaidoša.Turklāt,tur zaga no pannas bez maz acīs skatoties.
Citreiz ar draudzeni gatavojām kopā,tad taisījām kartupeļus dažādos ēdienos,rīsus ar dārzeņiem utt.nu,visādas ''fiksās'' lietas,lai ātrāk var tikt prom no tās telpas.Klāt,protams,salātus.Bet neko lielu jau vispār arī nebija iespējas pagatavot,jo cepeškrāsnis nedarbojās un plītij arī tikai 2 riņķi no 4(tie paši knapi dzīvi).