nav jau taa ka esmu no laukiem, bet es gribu izmeginat ko jaunu vecrigaa, iesakat labaakos klubinjus pec jusu domaam, kur ir laba muuzika, atmosfeera un var riktig labi izdejoties ???
aaa uij neee niks vispar nav saistits ar to..
es jau teicu ka gribu iemeginat ko jaunu jo parasti eju uz 2-3 klubiem un vnm uz tiem pashiem..
paldies par info !!! :)
Tas jau tiešām katram individuāli. Man,piemēram, Mad House agrāk patika labāk,tagad tur nav tik forši vairs,kaut kā publika pamainījusies. Un ja vispār, ziemā un rudenī es esmu ļoti,ļoti reti pavelkos uz ballītēm.
bet es jau ari vaicaaju individualo viedokli :D
neko vairak.
vnk gan jau ir taadi par kuriem nezinu vai ari nezinu to ka tur ir labi, jus nosaucat, apskatos club.lv to vietu un secinu vai gribu tur iet :)
ja gribu paklausīties lv mūziku un izdejoties,tad eju uz krekliem,ja gribu pie ārzemju mūzikas,tad uz krekliem,radio bāru.ja gribas forši pasēdēt un lēti iedzert tad uz mojo cafe.
Draudzenes vasarā aizvilka uz Pienu biju tur dienas laikā iedzert vīnu, pasēdēt. Nu nezinu citi baigi slavē, bet man likās kā pie kaut kādiem, atvainojos, "bomžiem" (iekārtojuma ziņā, interjera ziņā..) fuj vienkārši.