mani krapa, ka lai samierinaas

Reitings 4
Reģ: 20.10.2011

sveikas!

stāsts apmēram tāds. Dzīvojam ar draudzeni 5 gadi.., precējušies neesam, bet ir 2 gadus vecs mazais., Ekonomiskās situācijas rezultātā braucu strādāt uz ārzemēm. Bija sarunāts, tiko iekārtojos pats, brauks arī gimene, jo draudzenei arī darbs nebija. Iekārtojos uzreiz, sāku īrēt atsevisku dzīvokli, bet viņa visu laiku atrada kkādus iemeslus lai nebrauktu. Pagaja vairak par pus gadu, man tas sāka likties aizdomīgi un sarunāju lai mans draugs izseko viņu kādu nedēļu. Finālā uzzināju, ka viņa tiekās ar citu un ne ar vienu.., vairākiem vīriesiem. Kad to pateicu uzreiz atbrauca pie manis.., tagad dzīvos ar mani.., un nevienu citu nevajagot! Kad runajam par to, ko viņa darija, kad bija šeit, teica, vai mājās visu laiku jāsēž, ja es esot aizbraucis., bet pēc kāda laika atzinās, ka tomēr bija attiecībās, un gulēja arī ar citiem.., bet negribot par to domāt un atcerēties, jo labi ir tikai ar mani..

Bet ja es nevaru to pārvārīt, tad viņa var braukt atpakal..

Nezinu ko man darīt.., jūtu aizvainojumu par to, ka es kā idins braucu kkus kko centos darīt, bet viņa tikai izmantoja momentu.

Negribu arī dzīvot bez bērna.., bet ja godīgi.., nevaru pārvārīt tomēr...

Situācijai izeju neredzu.., gribu gimeni, bet visu laiku ieksā dusmas nenormālas.

Nezinu ko darīt..., vai arī nezinu kā rīkoties, bail kko mainiit..., un nezinu kā samierināties..

sobrīd dzīvoju uz adatām, visulaiku domāju par to..

Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu...

Paldies!

20.10.2011 23:41 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
ar laiku.
laiks var paliidzeet.
vajag izrunaaties,nevajag uzreiz shkjirties,jo nekas nav balts vai melns. mees visi esam tikai cilveeki-man ljoti nepatiik tik kategoriski leemumi,lai arii,protams,tas faking saap,ka kaads tev taa nodara paari...
vajag ,bet taa atklaati,vai tieshaam juus savas dziives redzat viens ar otru kopaa un vai tas ir tas,ko veelaties,jo mazais augs lielaaks un tas veelaak buus veel saapiigaak.

es nesen lasiiju,ka-ja tu nespeej piedot, tad nespeej vispaar buut attieciibaas.
un es domaaju,ka vienmeer buus lietas,kam naaksies paarkaapt un piedot un tikt paari-taapeec jau saka Priekos un Beedaas!!! tur ir iekshaa viss. ir jaaciinaas par to visu. neviens nav perfekts.

vajag izrunaat,un tikai,ja to noliek malaa un vairs necilaa,tad var dziivot taalaak,bet ,ja arii peec 6 meen veel tas ir galvaa,tad gan jaadomaa,vai esi speejigs tam tikt paari-varbuut nemaz neesi. bet tad vismaz dariiji visu-devi laiku,izrunaajies...
izjaukt attieciibas var aatri....

apdomaajies.
21.10.2011 13:25 |

Reitings 77
Reģ: 24.09.2011
Es nevaretu ko tadu ne piedot, ne aizmirst un kur nu vel pec tam dzivot ar paranojam "ja nu atkal tas atkartojas".. Iesaku Tev padomat vai tiesam Tev vina ir vajadziga.
21.10.2011 14:39 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Es gan neredzu nekādu jēgu runāt un vel mēģināt izprast kaut ko. Tu tiešām domā, ka tad, kad viņa likās gultā ar tiem večiem, viņu baigi uztrauca tavas domas un kā tu jutīsies? Es, personīgi, to tā neatstātu. Nekur nav garantijas, ka vienā jaukā dienā viņai atkal neuznāks melnie un viņa neskries meklēt jaunus piedzīvojumus! Protams, dari kā pats uzskati par pareizu, bet jābūt taču kādai pašcieņai arī!
21.10.2011 14:47 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
laikam neviena sheit nekad pati neko nav taadu dariijusi-kraapusi.
kas ,protams,ir apsveicams.

es priecaajos par man doto otro iespeeju un negrasos to sachakareet.
piedot vienreiz ir pienjemams,bet otreiz gan jau buutu gruutaak...
21.10.2011 14:48 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
Es esmu krāpusi, bet ne savu tagadējo! To vīrieti, kuru krāpu - cienu pret viņu neizjutu, tāpēc bija vienalga! Pat ja viņš būtu uzzinājis, otru iespēju nelūgtu...
21.10.2011 14:51 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Man šajā diskusijā vienīgi nav skaidrs, kāpēc te daudz rakstas, vai nav pretīgi viņai pieskarties :D Un Jums, meitenes, nav pretīgi, ka Jūsu džeki pirms attiecībam izmīlēja vēl 20 meitenes un tagad skaras Jums klāt? Manuprāt, tas ir tas pats :) Bet nu šādas attiecības ir nepieņemamas. Tev ir visas iespējas cīnīties par bērnu, bet nav jēgas cīnīties par vieglas uzvedības sievieti. Tā ir rakstura iezīme :)
21.10.2011 14:53 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Es tavā vietā izdarītu tāpat. Vismaz nopietni paziņotu, ka mana draudzene man ir vilsabākā utt, bet tagad man ir tiesības pārgulēt ar trim citām vecenēm. Un lai nemaz necer, ka es to neizmantošu. Kādu sejas izteiksmi tad viņa rādītu! :-D
21.10.2011 18:16 |

Reitings 107
Reģ: 16.12.2010
par to pieņemšanu - it kā lēmums jāizdara Tev, un beigās Tu paliksi "grēkāzis", kā dēļ izjuka attiecības.
Domāsim reāli,manuprāt, daudz cilvēku spēj tikt pāri krāpšanai, un veidot tālāk attiecības, bet,,, cik no tiem TIESAM to aizmirst, tā, ka tas fakts/sajūta neuzpeld tīri nejauši, pat super apstākļos, pie vakariņām, gultā, utt.?!?dzīve ar šo sievieti lemta stridiem, un ja viegli var paslidet kaja (kajas :d), tad tas ta var but visu laiku- jus sastridaties, ka jau visas gimenes, Tu aizej uz darbu, sii laiz pa kreisi, "jo,redz, jus rita sastridejaties un vina jutas vientula un nesaprasta,nogurusi no berna audzinasanas,nomocijusies ar sadziviskiem jautajumiem, utt." :d
21.10.2011 19:13 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
zinot manu draugu, vinsh man vienkaarshi atriebtos, jo shkirties negribeetu ne par ko :D taapeec, zinot to, es nekad nespertu tadu soli! ja zinaatu, ka vinsh buutu uzticiigs jebkuraa gadijumaa, tad buutu droshi vien vieglpraatiigaaka, bet vinsh man liek saprast to, ka ja es, tad arii vinsh. Varbuut tev vajag tieshaam izdariit to pashu. Paraadiit, ka arii tu to vari izdarit. Ok, varbuut nav labaakais variants, bet var meginat
21.10.2011 19:26 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Es 1.kaart ieteiktu padomaa par to, kas notiks ar bernu. Ja ir iespeejams, ka juus turpinat vinu audzinaat abi, piem. ja tu normaali pelni, tu vareetu ik peec kaada laika aizbraukt uz lv pakalj beernam, lai paaris nedeeljas dziivo pie tevis. ja tas ir iespeejams, tad apskaidro draudzenei, ka negribi buut kopaa un skirieties kaa draugi (tas ir svariigi, lai vina nesaaktu tevi santazeet ar beerna paliidziibu). Tas butu ideaali, tu nepazaudeetu mazo un tiktu valjaa no taas lupatas.:)
21.10.2011 19:41 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Kimono111
Tavā vietā es vairs pagātnē neskatītos .

Ja nolemsi viņai piedot un dzīvot tālāk ,tik nebrīnies ka pēc gada ,diviem vai vairāk tas pats atkārtojas.

Šobrīd viņa Tev var tādus kalnus solīt,kad man jau iedomājoties slikti paliek !
21.10.2011 21:07 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
skaidrs,ka ne jau visi cilvēki var tā uzreiz otru pamest,pat ja tas otrs ir izrādījies nodevīgs radījums(vīr. vai siev.),kas spējīgs(a) sāpināt..zini, kimono111, tagad Tu netiec skaidrībā ar sevi un nezini ,ko darīt tālāk, bet pēc kāda laika ( tas katram individuāls) Tu jutīsies spējīgs peiņemt lēmumu.Tas tiešām atnāks ar laiku, bet līdz tam Tev būs jācieš.kpc tā ir- nezinu, iespējams,ka tikai tad,kad ,tēlaini izsakoties, ciešanu kauss ir pārpildīts,tā,ka dvēsele vairs nespēj pārdzīvot ,viņa izstrādā tādu kā aizsargreakciju,lai nenojūgtos - vienaldzību , tādu kā mieru it kā, kas tu jūtīsi,ka ir pienācis tas brīdis,kad tu spēj domāt par šķiršanos un ,galvenais, reāli sākt kaut ko darīt,jo tu pats sevi vairs neturi...
25.10.2011 16:59 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
nu ko lai saka mauka.
25.10.2011 17:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits