Labāk šo diskusiju nemaz nesākt, jo vēl neviena diskusija nav beigusies bez kašķiem, kur katra puse cenšas pierādīt savu taisnību. Labāk pameklē arhīvā.
Es to uzskatu par ķirurģisku operāciju, kuru nenosodu. Protams, nav pats labākais, kas var gadīties, bet tā ir katras pašas izvēle un visi tie gaudulīgie video vai runas par slepkavībām man patiesībā liekas diezgan muļķīgas..
Ak Dievs, tak nomierinies vienreiz! Visa Latvija jau zina, kas Tev rīt paredzēts! Tev nav citas iespējas un punkts! Beidz tak vislaik par to domāt un pati sevi liekā stresā dzīt..doooh...
ja es šo 7 gadu laikā, kopš man ir seksuālas attiecības būtu palikusi stāvoklī - būtu taisījusi abortu, jo nebiju gatava ne bērnam, na arī cilvēki blakus bija īstie. neuzskatu to par nosodāmu, ja pāris izsargājas, bet kaut kas noiet greizi. labāk aborts nekā bērns, kurš tajā brīdī izjauc visus dzīves plānus, nezini kur raut naudu, un nemaz nemīli to bērnu.
ja es tagad paliktu stāvoklī es noteikti dzemdētu mazo (l)
Turies, gan jau būs labi. Piekrītu iepriekš teiktajam, ka tas nav gluži aborts. Pati nenosodu, jo cilvēkam ir izvēle, un dažreiz labāk ir aborts, nekā nevēlams bērns.