Sākšu ar to, ka lieliski apzinos, cik klišejiska šī tēma ir un cik daudz līdzīgas diskusijas bijušas jau iepriekš. :-D Tomēr mana nervu sistēma no tā nepaliek mierīgāka.
Tad nu tā. Man mēnešreizes kavējās jau trešo dienu (jā, it kā nekas traks :-P ). Nekad tā īsti nav bijis (vismaz ne pēdējā laikā). Vienmēr sākās precīzi 28 dienā. Krūtis ir jūtīgākas, vēders nedaudz sāp, arī galva. Visi parastie simptomi pirms MR. Tomēr mani nepamet tā panika :-D Vakar biju nopirkusi grūtniecības testu. Negatīvs. Ok, bet varbūt tas maita kļūdījās? :-D Vēl ir tā, ka īsti nebūtu man iemesla būt stāvoklī. Lietojam prezervatīvu, nekas nav plīsis, viss bijis kārtībā. It kā nav pamata uztraukties. Tomēr man bail :'-( Nenormāli, par to vien domāju. Palikt stāvoklī būtu katastrofa vnk- man ir 20 gadi, draugam arī. Abi studējam un dzīvojam ar vecākiem. Galīgi, galīgi garām tas būtu. :-/ Kā man nomierināties? Vai vispār ir pamats uztraukties? Rīt domāju pierakstīties pie ārsta, bet noteikti netikšu diez ko drīz. Un līdz tam, kad tikšu, būšu pārnervozējusi jēgu. :-D Kādai vēl ir bijis līdzīgi?