Ohh...parasti runā tie,kuri nekā nezina. Tas jau LV pieņemts - visi domā tāpēc, ka viena tante ciemā domā tāpat.
Ok, Leksus ir piemērs, varbūt viņas topošajiem darba devējiem tiešām bija slikta pieredze ar turībniekiem, bet sen jau šis mīts ir izputējis,manuprāt. Redzot vien cik labi sevi pierāda Turības studenti - ne tikai skolā, bet visur citur arīdzan.. Pati pabeidzu Turību un tā ir un paliks mana mīļākā skola - ar pasniedzējiem, ar dekānu, ar kursabiedriem, skolas labo bibliotēku, lekcijām, kas nebija tikai plika atsēdēšana turpretīmnākošajiem Turibas darbiniekiem un visiem,visiem iepazītajiem cilvēkiem tur. Es ikvienam rekomendētu šo skolu, jo tur tiešām Tevi novērtēs, nevis kā citās skolās. Man pat draudzene no RSU teica,ka nožēlo savu izvēli un labprāt būtu mācījusies Turībā.
Protams, cilvēki dažādi un līdz ar to arī uzskati. Katrā ziņā nedomāju, ka baigi nožēlosi, Viltīgā Lapsa, ja aiziesi mācīties uz Turību. Vismaz eksāmeni nebūs jāraksta biezā jakā kā LU :D ok, jociņi pie malas, bet nu jā, es esmu Turības patriote, līdz ar to iesaku tikai un vienīgi Turību,jo cenai starpība nav ar LU, vismaz manas programmas maksa bija tāpat kā draudzenei LU,bet vinai bija jāmaksa par visu ko vel klat- visadam printesanam utt...mums tas viss ir jau ieklauts un viss sakartots. ;)
Lai izdodas izdarīt pareizo izvēli sev!