Turība

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011

čau!gribu izjautāt tas,kas mācās Turībā.ko mācīties?kā apmierina mācību līmenis?

20.10.2011 16:58 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Vai Turībā ir ziemas uzņemšana?
03.01.2013 18:23 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
mani interēsē bakalaura programmas neklātienē.
03.01.2013 18:37 |

10 gadi
Reitings 125
Reģ: 19.10.2012
Tikko pabeidzu, viss ir visaugstākajā līmenī, esmu ļoti apmierināta. Maģistrus, nav šaubu, turpināšu turpat;)
03.01.2013 18:40 |

Reitings 34
Reģ: 06.08.2012
Arī es mācos Turībā Tieslietu fakultātē, un varu teikt to, ka studiju līmenis ir augsts un pasniedzēji ir augstā kompetences līmeni savā jomā. Kā, piemēram, kad bija rudens sesija, eksāmeni bija smagi un bez dienas un nakts mācīšanās nemaz nevar iztikt.

Kā arī tas , pašlaik mācos pirmajā kursa, bet esmu jau nodrošinājusi sev praksi tiesā, kur par pirmo aspektu kā turmāko virzību konkursā par vietu noteica augstskola, un tiesas priekšēdētājs Turību stādija ausgtāk par LU.

Protams, katrs viedoklis ir vērā ņemams, bet loģiski izvērtējot no finansiālā viedokļa visas augstskolas Latvijā maksas ziņā ir līdzvērtīgas. Par to acīmredzami var pārliecināties augstskolu mājāslapās.
03.01.2013 18:55 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Mācos grāmatvedību un finanses neklātienē,esmu apmierināta!
03.01.2013 19:03 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Pabeidzu gan grāmatvežus, gan uzņēmējdarbības vadību Turībā - tikai tie labākie vārdi.
03.01.2013 19:05 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Pati studēju Turībā, pēdejais kurss sabiedriskās attiecības. Man patīk šī skola, viss kā pienākas, protams, ja gribētu atrast, kur piekasīties noteikti atrastu kam, bet visumā esamu apmierinata, ka iestājos šajā skolā. Manai specialitātei nesen bija akreditācija, saņēma praktiski maksimālo punktu skaitu. Pasniedzēji ir zinoši, ir regulāras vieslekcijas ar ļoti labiem lektoriem. Diezgan liela uzmanība tiek vērsta arī uz praktisko darbu.
Prasības ir augstas vismaz lielākajā daļā priekšmetu, arī darba formatēšanu stingri vērtē ir pasniedzeji, kas tavu darbu līdz sīkumam izlasīs un norādīs uz kļūdām, kas citam varbūt liekas sīkums. Dricelēs tevi kamēr izlabosi visu līdz pēdējai kļūdai. Arī lekcijās ir jādarbojas un ir gana daudz mājas darbu ko veikt ir diezgan radoši darbi javeic.
Ja, Lekcijās esi bijis , studiju materiāli ir, eksāmenus var nolikt nav nekas traks, bet rezultats ir atkarīgs no ta cik labi klausījies, pierakstīji lekcijās vai papildus mācījies utt.
03.01.2013 19:58 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Pti esmu kādu laiku atpakaļ skatījusies dažādus sludinājumus kopā ar draudzeni tieši sabiedrisko attiecību jomā. Dažos sludinājumus bija rakstīts, ka ar Turības diplomiem neinteresēties! Tāds tad nu viedoklis ir saglabājies..
03.01.2013 20:56 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Tiešām interesē, kur tādus sludinājumus var atrast, nekad nekas tāds nav redzēts!
03.01.2013 20:59 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tas bija aptuveni pirms pusgada, kad interesējos! Apskatīti tika daudz portāli, bet tā kā es tikai biju blakus draudzenei, tad neatceros, īpaši tam nepievērsu uzmanību.
Es jau nesaku, ka cilvēki ar Turības izglītību nav derīgi darbam, bet mani vienkārši mazliet satrauca fakts, kāpēc tādi lūgumi parādās. Par šo dzirdeju arī draugu lokā, no zila gaisa jau šīs baumas nerodas, turklāt, pati redzēju konkrētu tekstu. Pašai tagad jāizvēlas, kur studēt, un Turība ir viens no variantiem, kas piedāvā man interesējošo jomu, tāpēc visa veida atsauksmes svarīgas, un šī mani tiešām ietekmēja.
03.01.2013 21:05 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man ļoti patīk tas, kā Turība ir iekārtota, telpas ir ļoooti foršas, salīdzinot, ar citām augstskolām, un cik esmu dzirdējusi par tūrismu - tas tur tiešām ir augstā līmeni, tāpat kā Vidzemes Augstskolā.
Pati gan nemācos Turībā, jo tūrisms neinteresē (vismaz ne tik ļoti, lai to studētu) bet vienu varu pateikt pavisam noteikti - tas par tām atzīmju pirkšanām ir vienkārši kaut kāds stulbums! Apmēram tāpat, kā citi uzsaka, ka bērni, kuri mācās privātskolās, arī pērk atzīmēs. Patiesībā tieši otrādi, privātskolā, kurā mācijos, teicamās atzīmes bija vēl grūtāk nopelnīt, nekā citām draudzenēm, kas tajā pat laikā mācījās vidusskolā vai kādā ģimnāzijā. Bet par to, ka daudziem ir stereotipi par Turību gan tiesa, bet nu .. es par to nesatraucos, studēju LU! :)
03.01.2013 21:13 |

Reitings 24
Reģ: 13.10.2012
Es arī varu teikt tikai to labāko!

Par to darbu un diplomiem - pirmajā kursā lekcijas pasniedza Turības īpašnieks A. Rostovskis un viņa vārdi - parādiet man to sludinājumu Turības diplomu neatsaukties) un dabūsiet 200 ls, ja viņš ir no reāla uzņēmuma! Teica, ka šis piedāvājums ir aktuāls jau 5 gadus un neviens tā arī nav parādījis šo sludinājumu - tātad baumas!

Un pati esmu pamanījusi, ka par Turību sliktu vienmēr saka tie, kuriem ar šo augstskolu nav pilnīgi nekāda sakara!
03.01.2013 21:56 |

Reitings 81
Reģ: 10.02.2010
Studēju Turībā juristos un tikai tās labākās atsauksmes! Izcili, zinoši pasniedzēji, interesantas un visaptverošas lekcijas. Lieliska augstskola, kurā ir gan komforts, gan iespēja iegūt kvalitatīvas zināšanas, protams, no sevis arī ir atkarīgs daudz kas. Ļoti liela atšķirība ir starp LU JF. Nav "konveijers", nav bardaka, visi pasniedzēji nāk laikā un, ja arī ir izmaiņas par tām tiek ziņots laicīgi, arī atzīmes tiek izliktas laikā. Absolūts idiotisms ir tas, ka ir vēljorpojām cilvēki, kuri akli tic, ka sekmes ir iespējams nopirkt, vai vēl nezin kādus melus. Nu parādiet man to "vizunčiku"! Ja es vēlētos apgūt vēl kādu profesiju, tad noteikti ietu studēt tikai un vienīgi uz Turību!
04.01.2013 01:52 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ļoti liela atšķirība ir starp LU JF. Nav "konveijers", nav bardaka, visi pasniedzēji nāk laikā un, ja arī ir izmaiņas par tām tiek ziņots laicīgi, arī atzīmes tiek izliktas laikā. Absolūts idiotisms ir tas, ka ir vēljorpojām cilvēki, kuri akli tic, ka sekmes ir iespējams nopirkt, vai vēl nezin kādus melus. Nu parādiet man to "vizunčiku"! Ja es vēlētos apgūt vēl kādu profesiju, tad noteikti ietu studēt tikai un vienīgi uz Turību!

Lai gan pati tur nestudeeju, man par Turiibu arii ir vislabaakie vaardi sakaami un, ja vien es nebuutu izveeleejusies LU, ietu uz Turiibu. Neesmu dzirdeejusi sliktus komentaarus un augstskola rada modernu iespaidu, izskataas (pati paziistu taadus vienkaarshi no Turiibas), ka tur daudz aktiivu, forshu cilveeku, tostarp arii pasniedzeeju.
Bet, manupraat, absoluutais idiotisms ir noliedzot vienu stereotipu veicinaat otru. LU JF (kur pati maacos) ir, protams, ljoti daudz studentu, bet personiigi man noteikti nerodas konveijera sajuuta. Ja taa to sauc - tad es aciimredzot miilu konveijera tipa attieksmi. Izmainjas ljoti eerti pienaak uz manu e-pastu, besis par kaveeshanos man bija vien septembra saakumaa, tagad taa nenotiek. Atziimes izliek kaa nu kursh pasniedzeejs - ir dazhi flegmiiga tipa atziimju izlikshanas zinjaa, citi savukaart ieliek tai pashaa dienaa, kad bijis kontroldarbs. Visam var atrast savas eenas puses, nesaku, ka te ir ideaali, bet tomeer aicinaatu nenolikt cilveekus, kas tieshi tagad tieshi tur nemaacaas.
04.01.2013 10:13 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
bet tomeer aicinaatu nenolikt cilveekus, kas tieshi tagad tieshi tur nemaacaas.

nepreciizi izteicos - domaats, lai cilveeki, kas tieshi tagad tieshi tur nemaacaas, nenoliek sho studiju programmu
04.01.2013 10:14 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nevaru teikt neko par tieši studiju līmeni un pasniedzējiem, bet tur nekad nemācītos vien slavas, baumu, reputācijas dēļ.
par atzīmju pirkšanu - neesiet tik kategoriskas, ja neesat ar to saskārušās - man tur mācās 3 paziņas, kas nāk no ļoti turīgām ģimenēm, bet ir pēdējākie sliņķi. un es diezgan pabieži dzirdu stāstus par to, kā tiek nopelnītas labas atzīmes..

Un, protams, ka attieksme būs savādaka kā valsts augstskolās, jo privāta skola ir un paliek privāta skola ar savām privilēģijām, mazāku studentu skaitu un citām priekšrocībām. Bet vārds runā skaļāk.
04.01.2013 10:26 |

Reitings 120
Reģ: 23.01.2012
Es mācos Turībā, esmu ļooti apmierināta, pretimnākoši pasniedzēji, varu teikt tikai to labāko.. šķirot , kura labāka vai sliktāka augstskola nav vajadzības , jo atšķirība ir starp privāto un valsts augstskolu..!
04.01.2013 12:28 |

Reitings 287
Reģ: 20.10.2010
Turībā mācījos uzņēmējos. Par to studentu skaitu auditorijā, dažās lekcijās mēs bijām visi 150, bet tā jā mēs bijām sadalīti pa grupām kādi 30 vienā. Attieksme no pasniedzējiem laba, cik esmu dzirdējusi tur esot viens pasniedzējs nu tāds- lai dievs stāv klāt studentiem, bet man viņš paldies dievam netrāpijās.
Bibliotēka laba, liela datorzāle, skolā wifi. Bieži notiek vieslekcijas. Pirms sesijām notiek skolas izklaides pasākumi kā arī ziemassvētku balle. Zinu, ka kādreiz bija kino vakari, bet nezinu vai vairs notiek tādi.
04.01.2013 13:50 |

Reitings 71
Reģ: 16.10.2012
mans bijušais klasesbiedrs(vidusskolas divnieku karalis) atbraucot uz klases salidojumu lielījās,ka nu tik pelnot Turībā atzīmes 7 un uz augšu :) redz kā puisis audzis.
04.01.2013 13:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits